Gość Violonczela Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 ja pilnuje dziecko kolezanki...,czyli jestem na bialej sali
andyopole Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 Good job. Jesli synek ma ze dwadziescia pare lat to moze byc fajnie...
Gość Violonczela Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 Good job. Jesli synek ma ze dwadziescia pare lat to moze byc fajnie... ... nosi jeszcze pieluchy . A marzyla mi sie chatka w gorach, kominek, widok na stok...ech.. ja w domu tez ,opieka nad dziadkiem Dziadki sa fajne , znaja fajne historie....
pelasia Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 ... A marzyla mi sie chatka w gorach, kominek, widok na stok...ech.. .. A ja mieszkam w gorach i mam kominek Bardziej mi sie widzi miastowy Sylwek, ale jestem zbyt leniwa i do Denver mi sie jechac nie chce. Zostaja wiec te gory
Justi_87 Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 A ja mieszkam w gorach i mam kominek Bardziej mi sie widzi miastowy Sylwek, ale jestem zbyt leniwa i do Denver mi sie jechac nie chce. Zostaja wiec te gory zazzzzdrochaaa
Paulina_89 Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 Marzy mi sie biokominek w sypialni, ale poki nie bedziemy mieli swojego domu to nawet sobie tym glowy nie zawracam
promilm Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 A ja spedzilem wypasiastego sylwestra w pracy na takim za$%%$ w Wyoming ze psy d&$&$ szczekaja :-P ktos musi pracowac aby ktos sie bawil. Szczesliwego Nowego Roku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.