rekin07 Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 A czy moz ktos powiedziec jak wcześnie mozna zaplacic za ta karte.Chodzi mi i to ze wylatuje w marcu i jestem ciekaw czy jak zaplaciclbym teraz to czy karta tam przyjdzie i bedzie czekac na mnie(ojciec wyciągnie ze skrzynki) czy przyjdzie ona dopiero po "entry to Usa"? Pozdrawiam wszystkich.
Joanna30 Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 Oni nawet nie tkną produkcji Twojej karty, dopóki nie przekroczysz granicy USA.
kzielu Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 29 minut temu, rekin07 napisał: A czy moz ktos powiedziec jak wcześnie mozna zaplacic za ta karte.Chodzi mi i to ze wylatuje w marcu i jestem ciekaw czy jak zaplaciclbym teraz to czy karta tam przyjdzie i bedzie czekac na mnie(ojciec wyciągnie ze skrzynki) czy przyjdzie ona dopiero po "entry to Usa"? Pozdrawiam wszystkich. Nic nie przyjdzie bo dopoki nie przekroczysz granicy to nie jestes rezydentem, masz tylko wize w paszporcie i nic wiecej.
rekin07 Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 Ok dzieki wlasnie o to mi chodzilo.Czyli najlepiej to zrobic przed samym wyjazdem.Poprostu chodzilo mi o to czy jest jakis sposob zeby nie czekać tyle po przyjeździe na zieloną kartę. Moze dobrze jest zaplacic z 3 tyg przed wyjazdem tyle ze chyba nie zaczną jej robic dopóki nie wjedzie sie do Us.
MarianCz123! Napisano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2019 Witam, Mam pytanie, jaka jest aktualnie opłata za Zieloną Kartę? Ta, którą trzeba opłacić tuż przed lub po pierwszym przekroczeniu granicy? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam
sly6 Napisano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2019 7 minut temu, MarianCz123! napisał: Witam, Mam pytanie, jaka jest aktualnie opłata za Zieloną Kartę? Ta, którą trzeba opłacić tuż przed lub po pierwszym przekroczeniu granicy? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Jest to teraz 220 dol US
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.