KaeR Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 czy po prostu wszystko jedno jaki chlop... byle z hamerykanskim paszportem? Mam nadzieję! ;>
sly6 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Nigella a teraz zapoznaj sie z tym co pisza te dziewczyny-kobiety nie chodzi czasami o sam paszport lecz ze inni sa mezczyzni na zachodzie . tych stron jest wiecej i jest ich co raz wiecej.
pelasia Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 To ostatnie. Nie uwierze ze te całkiem nie krzywe dziewczyny z Filipin zakochują się nagle w - za przeproszeniem - starych dziadach... Ja poznałam jedna dziewczynę w PL z Filipin , około 25 lat, ładna, zgrabna i baaaaaardzo sympatyczna, maż Polak około 25 lat starszy od niej, dorobiła sie z nim 2 dzieci i mówiła, ze jest w Polsce szczęśliwa. On nie narzekał na finanse, dziewczyna zajmowała sie domem a on pracował. Przywiózł ja sobie prosto z Filipin ale na jakiej zasadzie to juz nie wnikalam.
adka0401 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Teraz nawet zrobili tv show, 90 days fiance
Paulina_89 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Ja znam Filipinke, ktora wyszla za 8 lat starszego faceta z amerykanskim paszportem, ktory jest tez z Filipin i poki co maja sie dobrze, choc ten koles jest juz po rozwodzie z inna Filipinka z ktora ma 6 letnie dziecko. Tej mojej znajomej nie podoba sie w Stanach i caly czas mowi o tym, ze chcialaby wrocic do Filipin.
Gość Violonczela Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Ja tak w obronie Filipinek to powiem, ze poznalam takową, pracowita serdeczna dziewczyna, jej mezem jest Polak , ludzie ok. No i ona pracujac w Stanach, przez lata utrzymywala swoja rodzine, wysylajac im wieksza czesc pensji..Zapewne tak oni maja..ale jakos mnie tym ujela..
ilya_ Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Tak !, a potem wychodzą na tym jak Zabłocki na mydle. Te Filipinki znane sa z tego, ze lubia kase pompowac w swoja ogromna rodzine na Filipinach + ew. sciagniecie ich do us lub europy. Ja slyszalem, ze wsrod polakow 35-50 modne sa TAKZE mlode ukrainki. (gotowanie, sprzatanie, siedzenie cicho.....) ja tutaj napisalem moze i troche zle o tych dziewczynach !! jak widac po Waszych postach sa takze dobre przyklady....
sly6 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 pewnie sa dobre przyklady zycie jest szare
Misuzu Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Wczoraj swojemu czytałam ten wątek. Jak na mnie patrzył haha zabójczym wzrokiem
rybka Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2014 co wątek otworzę to śmiać mi się chce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.