Skocz do zawartości

Podróżnicza Potem F1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Jak Ci ktoś chciał wystawić I-20 to zrobi to i zdalnie. Jaką masz gwarancję, że będziesz miał wszystkie papiery ze sobą? Jak załatwialem sobie I -20 z uczelni to siedziałem przez tydzień na faksie.

Nie znalazłeś juz przypadkiem szkoły?

Na marginesie, do znających temat, czy tego nie załatwia się ze school district a nie szkołą?

Nie podoba mi się też, że mogę wyjechać tylko 30 dni przed rozpoczęciem roku szkolnego, niestety :( dlatego chciałem jechać już w Czerwcu że koleżanka by mi też mówiła, że lepiej jakbym był tam wcześniej to pomoże mi się tam ogarnąć.... ale najważniejsze żeby dostać F1, a ciężko załatwić papiery stąd gdyż np MVHS ponoć nie wystawia dokumentów na odległość, muszę się jeszcze dokładniej dowiedzieć.

Wiem, że da, ale jest to cholernie trudne, czas w końcu zadzownić do szkoły i spytać o wszystko. + @katlia , dlatego, że to jest aż rok oczekiwania, zdecydowanie za długo, chcę wyjechać już teraz :) Zmienić otoczenie, życie, po prostu czas na Change :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...