sly6 Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 jesli to jest wazne to o tym pisz,rozmawiaj :)pytaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Będę pytać, ale póki co nie ma to sensu gdyż nie wiem nic na temat zmiany statusu, nawet nie wiem co to, bo przecież jak ktoś napisał nie można dostać wizy w USA będąc w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 tutaj jest jak ktos jest na C1 ,to samo masz jak masz wize b2 http://www.uscis.gov/sites/default/files/USCIS/Resources/C1en.pdf druk I-539 ,milej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Dobra ok... dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 A co myślicie o wyjeździe na turystycznej załatwieniu i20 a potem wrócić i z poziomu Polski załatwić F1? Łatwiejsze do zrobienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jak Ci ktoś chciał wystawić I-20 to zrobi to i zdalnie. Jaką masz gwarancję, że będziesz miał wszystkie papiery ze sobą? Jak załatwialem sobie I -20 z uczelni to siedziałem przez tydzień na faksie. Nie znalazłeś juz przypadkiem szkoły? Na marginesie, do znających temat, czy tego nie załatwia się ze school district a nie szkołą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Nie podoba mi się też, że mogę wyjechać tylko 30 dni przed rozpoczęciem roku szkolnego, niestety dlatego chciałem jechać już w Czerwcu że koleżanka by mi też mówiła, że lepiej jakbym był tam wcześniej to pomoże mi się tam ogarnąć.... ale najważniejsze żeby dostać F1, a ciężko załatwić papiery stąd gdyż np MVHS ponoć nie wystawia dokumentów na odległość, muszę się jeszcze dokładniej dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Przypomnij nam dlaczego nie chcesz poczekac troche, i wyjechac normalnie z programem, na ktorym wszystko bedzie zalatwione - szkola, wiza, rodzina - i ktory bedzie kosztowal mniej niz jadac samemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 zalatwic szkole,I-20 da sie zalatwic z poza USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Wiem, że da, ale jest to cholernie trudne, czas w końcu zadzownić do szkoły i spytać o wszystko. + @katlia , dlatego, że to jest aż rok oczekiwania, zdecydowanie za długo, chcę wyjechać już teraz Zmienić otoczenie, życie, po prostu czas na Change Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.