Skocz do zawartości

Wizytówka Konsula Usa

mj023

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, byc moze wielu z was slyszalo o tym ze posiadanie wizytowki konsula usa podzczas rozmowy o wize bardzo pomaga , ja osoboscie z wlasnego doswiadczenia wiem ze tak jest gdyz podczas mojej rozmowy z konsulem posiadajac taka wizytowke dostalem wize, mozna by powiedziec bez problemu. Niestety po tym jak podalem wizytowke konsulowi juz jej wiecej nie zobaczylem ,myslalem ze moze odesla ja z paszportem ale nic. Nie pomyslalem wczesniej zeby ja zeskanowac albo skserować.

Mam pytanie czy moze ktos z was posiada taka wizytowke i moglby ja udostepnic , mam namysli zeskanowac i pszeslac na maila albo w jakis inny sposob?

Bardzo mi na tym zalezy ,

Pozdrawiam.

Napisano

Hehe, można by zamówić 1000 takich wizytówek (imię i nazwisko konsula oraz adres konsulatu są znane) i sprzedawać na allegro :D Ja słyszałem, że jak się ma taką wizytówkę to nie trzeba w ogóle iść do ambasady tylko jak się ją pokaże to wpuszczają do USA bez wizy. A do tego nie zabierają przy tym wizytówki, więc mj023 dałeś się zrobić w balona!

Napisano

ja kiedys mialem paszport polsatu.

A ja bylam znajoma Piaska :P:P:P

ja też. Dlatego przecież dostaliśmy wizy!

Ja dostalam paszport juz z wiza i dlugoscia pobytu w USA ;)

Napisano

Ja się tylko zastanawiam po co Ci wizytówka Konsula skoro masz już wizę, chyba raczej potrzebujesz teraz wizytówkę Obamy lub Bidena to powinno Ci pomóc w uzyskaniu wizy wjazdowej na 6 miesięcy. Tylko nie bądź znowy naiwny I nikomu na lotnisku jej nie oddawaj, bo Ci znowu zabiorą...Powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...