Kiiniia Napisano 15 Marca 2014 Zgłoś Napisano 15 Marca 2014 Witam mam pytanie czy z Advance Parole można wyjezdzac z USA i spowrotem wracać? Otóż czekam teraz na GC i mój syn na paszport ale slyszelismy ze gdy poskładamy wnioski dostaniemy bzanim otrzymam GC a syn paszport pozwolenie na prace wraz z pozwoleniem na wyjazdy, wiec czy jest to prawda ze jak dostaniemy pozwolenie na wyjazdy nto mozemy wyjechac i spokojnie spowrotem wrócic bez problemów do USA czy juz mogą zacząć się schody?Proszę o odpowiedź.
Kiiniia Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 ale napewno? a czy dziecko oczekujace na paszport tez moze leciec czy ono dopiero jak dostanie paszp[ort i obywatelstwo do reki? bo w koncu jakos chyba musi udowodnic ze moze spowrotem wleciec? czy jak to jest? a z tym pozwoleniem ojca dziecka wyjazdu za granice usa to nie wie nikt jak to jest???
kzielu Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Nie, na pewno. Wydaja AP bo lubią sobie robić żarty z ludzi. Jak mu nie wierzysz to po cholerę się pytasz na forum ?
sly6 Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 paszport ma miec dziecko na wlot na teren USA co do pozwolenia to tutaj masz to opisane http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/skadanie-wnioskw-o-wiz-dla-dzieci.html
Kiiniia Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 wierze mu tylko poprostu sie upewniam, i nie musisz sie unosić. Czyli ja moge leciec z pozwoleniem a dziecko powinno czekać na paszport tak?
Kiiniia Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 a w kazdym stanie jest notariusz czy trzeba sie bardzo naszukać? sory za tyle pytan ale naprawde sie na tym nie znam. a teraz nie majac tego AP tez moge podrozowac w ta i spowrotem czy nie?
andyopole Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Notariusz jest w każdym banku i większości biur turystycznych. Mozna powiedzieć że niemal na każdym rogu. Czy ty mieszkasz w lesie że z każdym glupstwem zwracasz sie na forum?
Kiiniia Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 poprostu sie nie znam a tutaj na forum chyba ludzie ktorzy sa to nie powinni robic problemu z odpowiadania na pytania chyba dlatego stworzone jest forum aby moc sie czego dowiedziec od ludzi ktorzy wiedzą trochę wikecej niż osoby pytające, nie uwazasz ze mam racje?
sly6 Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 mozesz wyleciec z USA ale nie wrocisz juz.. dlatego tez nalezy miec AP ze soba,musisz na nie czekac i tyle. co do notariusza to na forum mamy mase odpowiedzi na ten temat gdzie znalesc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.