Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa Do Racy. Załatwianie Wizy Bez Wizyty W Ambasadzie

xtomox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zapewne tak. 6000 $ to bardzo duża kwota. Ale jakoś rozumiem taką cenę za załatwienie roboty itd lecz nurtuje mnie to, że nie będę musiał iść do tej ambasady na rozmowę. Wizę załatwią za moimi plecami... Przykładowo znajomi płacili po 10 000 zł za załatwienie roboty w Norwegii, dobrze płatnej roboty. No ale to jest europa a nie stany.

Napisano

Nie załatwia Ci żadnej wizy. Nie ma takiej możliwości żebys nie musiał iść do ambasady - choćby to wskazuje E wciskając Ci ciemnote.

Chcesz wierzyć że to prawda (bo widać że chcesz) to wierz - Twoja kasa...

Napisano

Oczywiście że bym chciał. Wcześniej byłem zielony w tych sprawach, ale teraz widzę na czym stoję... Najwidoczniej jedna wielka ściema.

Napisano

Załatwienie wizy pracowniczej rzeczywiście koło tylu dolarów kosztuje, ale zawsze musisz iść na rozmowę, chyba że miałbyś być tajnym agentem lub szpiegiem :ph34r:<_< wtedy chyba bez rozmowy, dyplomaci chyba nie muszą, ale budowniczy domków na 100% musi. Uważam, że ściema.
Wejdź sobie na www.scam.com i sprawdź, czy tam czasami ten prawnik nie widnieje lub prześlij mi na priv dane tej całęj firmy i prawnika i popytam tu i tam, czy to ściema czy nie.

Napisano

Zaoszczędzę Ci czasu i jeśli ktoś żąda kaucji, obiecuje takie stawki, mówi, że nie musisz iść na rozmowę, to możesz się nie pakować, bo to fikcja.

Napisano

a nie lepiej zapoznac sie ze strona Ambasady i tam pisze kto jest zwolniony z rozmowy i kogo to dotyczy :)

tam nie ma nic o takich sprawach jak tutaj opisane :)

Napisano

Witam.

Posiadam poważny problem... Mam możliwość wyjazdu do stanów, do pracy. Sprawa jest taka że muszę zapłacić parę tyś dolarów "kaucji", załatwiają robotę, stawka 20 $/h, bezpłatne zamieszkanie, nie muszę iść do ambasady na rozmowę. Po wpłacie, prawnik z USA załatwia mi wizę i papiery do pracy, sam kupuję bilet na samolot i lecę. Niby wszystko tak pięknie brzmi i jest ogromna chęć polecieć, lecz mam jakieś złe przeczucia co do tego, więc wolę się kogoś poradzić...

Co wy o tym wszystkim myślicie?

Każdy człowiek myślący choć troche domyśli sie ze to przekręt. Ale pewnie do jakieś grupy naiwniaków trafi i dadzą sie przekręcić. Żal mi Ciebie ze wogóle pytasz czy warto i co o Tym myślimy.

Napisano

Każdy człowiek myślący choć troche domyśli sie ze to przekręt. Ale pewnie do jakieś grupy naiwniaków trafi i dadzą sie przekręcić. Żal mi Ciebie ze wogóle pytasz czy warto i co o Tym myślimy.

Lepiej niech zapyta madrzejszego a za zaoszczedzone pieniadze postawi mu piwo.

Tylko idiota twierdzi ze wie wszystko. Madry czlowiek gdy nie wie - szuka w ksiazkach albo pyta innych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...