Skocz do zawartości

Lot Przesiadkowy Do Nowego Jorku

grejba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Airbus. Szukalam informacji na temat tych posilkow w internecie i na stronie lufthansy, ale nic nie znalazlam. Niestety, chyba bede musiala zadzwonic na infolinie, albo zaryzykowac :)

Napisano

Tak, posilki "specjalne" sa wliczone w cene. I zazwyczaj rozdaja je w pierwszej kolejnosci.

Osobiscie lubie siedziec przy przejsciu, ale to kwestia preferencji. Dla ciekawosci przejrzyj sobie www.seatguru.com, moze uda Ci sie znalezc "lepsze" miejsce :)

Napisano

Osobiscie wole siadac przy oknie. Nikt mnie nie traca a do ubikacji znow nie latam co godzine. Chociaz do krasnoludkow nie naleze (>6ft) i fotel przy srodku wydaje się najlepszy ale ciagle wedrowki grubasow i stewardes z wozkami zbyt mnie denerwują, wole pocierpieć przy oknie. Tym bardziej ze nie lubie sluchac niczego przez słuchawki wiec filmy i muzyka odpadają. Czytam cala droge bo usnąć tez nie potrafie. Gdybym latal co tydzień za ocean może (raczej na pewno) mialbym inne preferencje ale poki co będzie tak jak na wstępie.

Napisano

Ja chyba tez wole przy oknie. Lubie sobie poduszkę, czy bluzę podsunął pod głowę, oprzeć o okno i albo sie zdrzemnąc, albo książkę poczytać. Przy przejściu tez nie jest zle, choc nonstop o moje nogi sie odbijają, bo mam tendencje wyciągać je trochę na przejście ( długie sa :) ). Do toalety często nie biegam, bo nie lubie za bardzo tych w samolocie. Najgorsze siedzenia dla mnie to te środkowe.

Napisano

Tez bardzo zalezalo mi na tym by leciec od okna. Ale miejsca od okna wolne sa dopiero na koncu samolotu. Moj tata (podrozuje samolotem bardzo czesto) stwierdzil, ze jak usiade na koncu samolotu, daleko od wyjscia, to zanim wyjde z samolotu, to juz minie 10min i strace tylko cenny czas.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...