pelasia Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Każdy z nas jest zieloniutkim szczypioreczkiem w jakieś dziedzinie
jabba1 Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie jestem specem od edukacji amerykańskiej i na takiego nie pozuje o kanadyjskiej troche liznąłem ale nie o amerykańskiej. Ktoś mnie zapyta o Polskę to mogę powiedzieć dużo bo mam to z pierwszej ręki.
serafina Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 CC. Wlasnie sprawdziłam około $200 za rezydenta, około $300 za online class, około $500 dla nie rezydenta. Wszystko za jeden credit. O kurczę na community college jest tak drogo? serafina - kilka stron wcześniej pisano to o Tobie To idę szukać aaa te posty że dupa dupą..... że jak fajna dupa to ma lepiej? Oj tam
serafina Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie Jabba to ja tak napisałem do KaeR o tym szczypiorku
Paulina_89 Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 100k? Co to za studia? Prawo na Harvardzie? Za prawo na Harvardzie bys sie nie wyplacil. Mojej szkole do Harvardu troche daleko, a koszt calych studiow kreci sie wlasnie kolo 100k jesli wlicze w to koszt ksiazek (co najmniej 100 dolarów za sztuke).
shmehr Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 To idę szukać aaa te posty że dupa dupą..... że jak fajna dupa to ma lepiej? Oj tam Żeby powiedzieć, czy mój post o 'fajnej dupie' tyczył się Ciebie musiałbym to powiedzieć rzeczywiście przy osobistym spotkaniu - jak ktoś to wcześniej powiedział - przy piwie i ocenić Twoją osobę
Paulina_89 Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Żeby powiedzieć, czy mój post o 'fajnej dupie' tyczył się Ciebie musiałbym to powiedzieć rzeczywiście przy osobistym spotkaniu - jak ktoś to wcześniej powiedział - przy piwie i ocenić Twoją osobę osobę? czy dupę?
sly6 Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 jabba1 nawet jak zaczniesz sie pytac ludzi zyjacych w Kanadzie jak jest to bedzie nie pelne to poniewaz Kanada ma rozne Prowincje i w jednej masz wieksze podatki a w innej mniejsze I teraz czy ktos mieszkajacy w Albercie powie jak jest w Ontario-Quebec tak samo z dostepnoscia do lekarzy rodzinnych spytaj sie ludzi ile czekali na dobrego lekarza aby sie zapisac
shmehr Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 osobę? czy dupę? Na ocenę osoby potrzeba więcej czasu niż na ocenę dupy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.