Skocz do zawartości

Dlaczego Właściwie Wyjeżdżacie?

Gość miqhs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie jestem specem od edukacji amerykańskiej i na takiego nie pozuje :) o kanadyjskiej troche liznąłem ale nie o amerykańskiej. Ktoś mnie zapyta o Polskę to mogę powiedzieć dużo bo mam to z pierwszej ręki.

Napisano

CC. Wlasnie sprawdziłam około $200 za rezydenta, około $300 za online class, około $500 dla nie rezydenta. Wszystko za jeden credit.

O kurczę na community college jest tak drogo?

serafina - kilka stron wcześniej pisano to o Tobie :)

To idę szukać :)

aaa te posty że dupa dupą..... że jak fajna dupa to ma lepiej?

Oj tam

Napisano

100k? Co to za studia? Prawo na Harvardzie?

Za prawo na Harvardzie bys sie nie wyplacil. Mojej szkole do Harvardu troche daleko, a koszt calych studiow kreci sie wlasnie kolo 100k jesli wlicze w to koszt ksiazek (co najmniej 100 dolarów za sztuke).

Napisano

To idę szukać :)

aaa te posty że dupa dupą..... że jak fajna dupa to ma lepiej?

Oj tam

Żeby powiedzieć, czy mój post o 'fajnej dupie' tyczył się Ciebie musiałbym to powiedzieć rzeczywiście przy osobistym spotkaniu - jak ktoś to wcześniej powiedział - przy piwie i ocenić Twoją osobę ;):P

Napisano

Żeby powiedzieć, czy mój post o 'fajnej dupie' tyczył się Ciebie musiałbym to powiedzieć rzeczywiście przy osobistym spotkaniu - jak ktoś to wcześniej powiedział - przy piwie i ocenić Twoją osobę ;):P

osobę? czy dupę? ;)

Napisano

jabba1 nawet jak zaczniesz sie pytac ludzi zyjacych w Kanadzie jak jest to bedzie nie pelne to

poniewaz Kanada ma rozne Prowincje i w jednej masz wieksze podatki a w innej mniejsze ;)

I teraz czy ktos mieszkajacy w Albercie powie jak jest w Ontario-Quebec ;)

tak samo z dostepnoscia do lekarzy rodzinnych

spytaj sie ludzi ile czekali na dobrego lekarza aby sie zapisac :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...