Skocz do zawartości

Dv2015 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2015?  

173 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2015?

• TAK
      41
    • NIE
      132

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To można zadzwonić i spytać o to kiedy można się spodziewać rozmowy i dostanie się odpowiedź ?? Może bym zadzwonił tylko pod jaki numer :P

• Odpowiedzi 328
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Numer jest podany na tej stronie, co pisze o twoim wylosowaniu. :) Może poczekaj jeszcze chwilę, listy powinny być wysłane na dniach (w poprzednim miesiącu był to 23).

W e-mailu nie dostaniesz daty Twojego inteview, jedynie informację że na stronie https://www.dvlottery.state.gov/esc/(S(csnbjtxrny0gvbkkiyztwqke))/default.aspx po zalogowaniu będzie pisać więcej szczegółów. :) Możesz zamiast swojej poczty sprawdzać na tej stronie. :)

Napisano

Dobra to zaczekam do 25 gdzieś, czyli rozumiem wyjdzie też nowy biuletyn z numerami aktualnymi co tam były?? Jak nie to może zadzwonię coś się może dowiem na mój temat jak się sprawy mają :P

Napisano

Gary nie wiem jaki jest Twój CN, to co pisałam wyżej aktualnie tyczy się osób z numerami do 16000. Jeżeli Twój numer jest większy, musisz czekać na kolejne visa biuletyny. :)

Napisano

No ale niektórzy pisali że mają numer 11xxxx i nadal nie mają terminu no ja mam 30xxxx więc tak patrzałem to liczę na marzec, kwiecień chociaż wolałbym szybciej już sam nie wiem czy jest sens dzwonić czy wciąż czekać :P

Napisano

No ale niektórzy pisali że mają numer 11xxxx i nadal nie mają terminu no ja mam 30xxxx więc tak patrzałem to liczę na marzec, kwiecień chociaż wolałbym szybciej już sam nie wiem czy jest sens dzwonić czy wciąż czekać :P

Ja mam 4XXX , DS260 złożony 18 czerwca i na rozmowę na razie mnie jeszcze nie zaprosili. Na grudzień raczej się nie załapię więc może styczeń, to tak myślę że 30xxx to się raczej na kwiecień może nie załapać. Jeżeli w ogóle to może na sierpień - wrzesień. Sorry ale tak chyba jakoś w poprzedniej loterii było. Ludzie z numerami ok 32xxx czekali do ostatniej chwili na zaproszenie, niektórzy bezskutecznie.

Napisano

No ja patrząc na biuletyny itp. z poprzednich lat to jednak numer 30xxx były zapraszane w kwietniu marcu o ile mam kilka stron zapisany to idzie od najmniejszego w górę a nie odwrotnie i tak też tu piszą. Czytałaś biuletyny z poprzednich lat tam pokazane są numery i lecą od najniższego ;) i do 30xxxx dochodziły przez ostatnich kilka lat:

Np. tu:

http://www.dv-info.site40.net/

nie wiem jeszcze jak będzie póki co nie miałem jeszcze możliwości zadzwonić dziś lub w pon zadzwonię i się może coś zorientuje.

Dam znać czy telefon tam coś daję, czy jakieś konkretne informacje udzielają, może przyspieszą :P

Napisano

No ja patrząc na biuletyny itp. z poprzednich lat to jednak numer 30xxx były zapraszane w kwietniu marcu o ile mam kilka stron zapisany to idzie od najmniejszego w górę a nie odwrotnie i tak też tu piszą. Czytałaś biuletyny z poprzednich lat tam pokazane są numery i lecą od najniższego ;) i do 30xxxx dochodziły przez ostatnich kilka lat:

Np. tu:

http://www.dv-info.site40.net/

nie wiem jeszcze jak będzie póki co nie miałem jeszcze możliwości zadzwonić dziś lub w pon zadzwonię i się może coś zorientuje.

Dam znać czy telefon tam coś daję, czy jakieś konkretne informacje udzielają, może przyspieszą :P

Wiesz , planowo to ja powinnam na październik być zaproszona a jak na razie to na grudzień się nie załapałam. Nie ma co marudzić, bądźmy dobrej myśli.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...