paradoox Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2014 wygląda to tak https://imageshack.com/i/ip7e48e9p Nie wypełniałem tej aplikacji ale spróbuj otworzyć tego .pfd`a. Być może później odblokuję się kolejny krok.
niiks Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2014 jeśli aplikacja ma status complete to została wysłana do kcc?
AlexUS Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2014 jeśli aplikacja ma status complete to została wysłana do kcc? Tak Nasze formularze również przesłane, czekamy na rozmowę.
hustler Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Witam mam pytanie a może ktoś zna odpowiedź czy możliwe jest spotkanie z konsulem w sprawie GC DV-2015 w innym kraju niż Polska . Wygrałem GC CN niski 3tyś we wrześniu jadę do Canady wyjazd był dawno zaplanowany i z tego co wiem przy numerze 3 tyś mogę się spodziewać spotkania nawet już w październiku więc nie chce po miesiącu wracać na spotkanie w Warszawy czy można umówić sobie spotkanie w Konsulacie w Calgary czy można ew umówić się w USA i tam polecieć . Czy można czekać w wypełnieniem DS-260 np do czerwca 2015 i wtedy się spotkać ? Czy zwlekanie z wypełnianiem aplikacji ds-260 ma wpływ na wydanie GC ??
sly6 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Pisalismy juz kiedys jest mozliwa rozmowa w innym Panstwie niz Polska..wpisujesz w odpwiednia rubryke ze to bedzie Kanada i dany Konsulat I teraz czy Calgary ma dzial wiz imigracyjnych?Bo Montreal ma Ma tez Toronto. I badania robisz na terenie Kanady . Nie wiadomo ile bedzie wiz ,tak wiec nie radze zwlekac az do czerwca 2015 roku ,chyba ze lubisz loterie co do USA to jak masz wize,masz kase aby wyslac papiery z USA i czekac to mozesz tak zrobic Tam sa troche inne zasady i aby nie bylo tak ze czekasz na rozmowe i 6 miesiecy
hustler Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 Pisalismy juz kiedys jest mozliwa rozmowa w innym Panstwie niz Polska..wpisujesz w odpwiednia rubryke ze to bedzie Kanada i dany Konsulat I teraz czy Calgary ma dzial wiz imigracyjnych?Bo Montreal ma Ma tez Toronto. I badania robisz na terenie Kanady . Nie wiadomo ile bedzie wiz ,tak wiec nie radze zwlekac az do czerwca 2015 roku ,chyba ze lubisz loterie co do USA to jak masz wize,masz kase aby wyslac papiery z USA i czekac to mozesz tak zrobic Tam sa troche inne zasady i aby nie bylo tak ze czekasz na rozmowe i 6 miesiecy Mam rozumieć że podczas wypełniania Ds-260 zaznaczam w którymś polu że chce spotkać się w Kanadzie? ew pytanie gdzie to pole jest ?
sly6 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 tak masz to zaznaczyc i wlasciwy Konsulat ktory zajmuje sie wizami na pobyt staly tutaj masz caly ds 260 i zobacz ktory to punkt http://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf
Iza2015 Napisano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 tak masz to zaznaczyc i wlasciwy Konsulat ktory zajmuje sie wizami na pobyt staly tutaj masz caly ds 260 i zobacz ktory to punkt http://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf Witam, mam pytanie dotyczące podpisu elektronicznego. Na czym on polega? Czy to jest faktycznie podpis? Czy łatwo to zrobić i czy jest do tego potrzebny specjalny program? Mam zamiar wyslac aplikacje, a kto podpisze aplikacje za moje 2-letnie dziecko? Czy mam to zrobić sama? Dziękuje z góry za odpowiedź. Witam, mam pytanie dotyczące podpisu elektronicznego. Na czym on polega? Czy to jest faktycznie podpis? Czy łatwo to zrobić i czy jest do tego potrzebny specjalny program? Mam zamiar wyslac aplikacje, a kto podpisze aplikacje za moje 2-letnie dziecko? Czy mam to zrobić sama? Dziękuje z góry za odpowiedź.
davido Napisano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2014 wiec czekamy na pierwszy biuletyn((: zdaje sie ze powinien sie ukazac w polowie sierpnia prawda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.