davido Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 @medeski i w obu przypadkach lapales sie na rozmowe?
medeski Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Za pierwszym razem nie odsylalem papierow wogole, za drugim odeslalem - za miesiac z hakiem wylatujemy juz do USA
davido Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 grzechem byloby nie pomoc takiemu szczesciu((: gratulacje!
cutmiut Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Czy ktoś dostał zaproszenie na rozmowę w listopadzie?
drdfour Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 witam, takie pytanie mam. otoz mam wizyte na 22 pazdziernika o 8.00 w ambasadzie, ale nie zrobilem jeszcze badan i czy moge to na miejscu zrobic tam, czy obok abasady gdzies ? czy jak to wyglada, gdzie musze zrobic badania i odpowiednie szczepionki? pozdrawiam, darek
sly6 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2014 zapoznaj sie z tematami z dv 2013,dv 2014 co do szczepionek to masz swoja karte szczepien jak byles dzieckiem? taki link co do badan. http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/IV-F11%20POL%20Medical%20examinations%20information%20Apr%202_%202014.pdf
NataszkaBobi Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 co do szczepien najlepiej zadzwon do doktora, ktory przeprowadzi badanie ogolne ( w przypadku Warszawy do dra Gajera). dla naszego przedzialu wiekowego tj. 28 i 33 lat otrzymalismy informacje o koniecznych szczepieniach błonica, teżec i MMR. dzisiaj wlasnie wykonalismy te 2 szczepienia w miejscowej przychodni zdrowia z niezbednym wpisem do karty szczepien. podejrzewamy, ze inne szczepienia nie beda juz zlecone, sugerujemy sie informacja telefoniczna, chyba ze cos Doktorowi nie bedzie odpowiadalo, to doszczepimy sie juz na miejscu w Warszawie. Jesli nie masz mozliwosci zaszczepienia sie w swojej przychodni, to czytalam na forum, ze mozliwe jest to wraz z badaniem ogolnym. rozmowe mamy 7 pazdziernika, mały stresik jest dokumenty w zasadzie skompletowane. Zdamy relacje po pozdrowienia
TommyV Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 otoz mam wizyte na 22 pazdziernika o 8.00 w ambasadzie, ale nie zrobilem jeszcze badan i czy moge to na miejscu zrobic tam, czy obok abasady gdzies ? czy jak to wyglada, gdzie musze zrobic badania i odpowiednie szczepionki? pozdrawiam, darek @drdfour mógłbyś powiedzieć jaki masz CN i kiedy dostałeś zaproszenie na rozmowę?
Monia12 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Przed chwilą zadzwoniłam do KCC, gdyż nie dostałam nadal informacji na temat interview ani na e-mail, ani na stronie ESC. Mieszczę się w cut-off na październik, papiery wysłane jeszcze w maju, a Pani oznajmia mi, że jeszcze nie zostały przetworzone -.-. Numery afrykańskie czy amerykańskie które wysłały wniosek w czerwcu dostały już terminy, a ja nadal czekam... Nie bardzo potrafiła mi wytłumaczyć tego faktu, gdyż wcześniej oznajmiła, że są przetwarzane w kolejności dotarcia do nich. Teraz pewnie trzeba będzie czekać na grudzień...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.