sly6 Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2014 Logan prawda jest taka jak sam napisales chyba ze sie zasady zmienia mozesz tak zawrzec zwiazek malzenski ,wazne abyscie mieli czas na badania :)zgromadzenie dokumentow
Logan Napisano 16 Maja 2014 Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 Logan prawda jest taka jak sam napisales chyba ze sie zasady zmienia mozesz tak zawrzec zwiazek malzenski ,wazne abyscie mieli czas na badania :)zgromadzenie dokumentow Dzięki. Dzwoniłem dziś do ambasady i powiedzieli mi to samo, że wystarczy jak zalegalizujemy przed rozmową w ambasadzie:)
lement Napisano 16 Maja 2014 Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 Witam wszystkich Jako, że dodali wniosek ds-260 do wypełnienia mam pytanie co wybrać i wpisać w pkt1,2 i 3? Jeszcze jedno skąd mam wziąc ten "Invoice ID Number" gdzieś przeczytałem, że wysyłają go na maila ale ja żadnego maila od nich nie dostałem i co tu teraz zrobić?
menti Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 A ja mam ślub 21 czerwca i nie wiem czy mam czekać z wypełnieniem ds260 czy wypełnić a później dosłać jakoś papiery?
menti Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 Dzięki za odpowiedź.Nie będzie to skutkować jakimś późniejszym zaproszeniem na rozmowę?Mój numer to 9xxx.
Joanna30 Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 Nie będzie. Rozmowy i tak zaczynają się dopiero w październiku.
runawaybrode Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 To nie spam! Witam, bardzo proszę Polaków o wypełnienie poniższej ankiety (10 krótkich pytań) dotyczącej stosunków Polsko-Amerykańskich, potrzebuje wyniki do pracy magisterskiej. (obrona w czerwcu) Z góry serdecznie dziękuje ! https://www.surveymonkey.com/s/LLWVDV5
medeski Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 To nie spam! Witam, bardzo proszę Polaków o wypełnienie poniższej ankiety (10 krótkich pytań) dotyczącej stosunków Polsko-Amerykańskich, potrzebuje wyniki do pracy magisterskiej. (obrona w czerwcu) Z góry serdecznie dziękuje ! https://www.surveymonkey.com/s/LLWVDV5 Zrobione
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.