haxo Napisano 16 Maja 2014 Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 Witam, moje papiery odnośnie wizy imigracyjnej zostały już przekazane z NVC do ambasady w Warszawie i niedługo zostanę wezwany na rozmowę z konsulem, i nie wiem jakich pytań mam się spodziewać, nie wiem czy raczej na lajcie czy jakieś skomplikowane rzeczy może się pytać? Co jak bym wypadł beznadziejnie, i gadał jakieś głupoty, może to mieć jakiś wpływ na otrzymanie wizy?
oliwia_oliwia Napisano 16 Maja 2014 Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 Pytania sa bardzo proste, do kogo jedziesz, kim dla Ciebie są, co chcesz robić w USA, co robisz teraz
sly6 Napisano 16 Maja 2014 Zgłoś Napisano 16 Maja 2014 haxo tak myslalem ze ktos Ci odpowie z loterii wizowej innym razem napisz z jakiej kategorii wizowej lecisz aby odpowiedz byla pelna
MII Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 z kategorii F2A pytania moje były typu do kogo jedziesz , co chcesz tam robić ,co robisz w polsce, czy masz jakieś dzieci , gdzie będziesz mieszkać po przyjeżdzie do stanów , gdzie mąż pracuje , gdzie mieszka , jak się poznaliśmy , jak często się widzimy ja miałam tyle pytań reszta dotyczyła dokumentów typu dlaczego sponsor dodatkowy itd ale to chyba już zależy kto co ma w papierach
haxo Napisano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2014 Mam otrzymać wizę imigracyjną aby po wylocie do usa dostać obywatelstwo na podstawie child citizenship act A co jak by mi się spytał gdzie chodzę do szkoły a ja bym skłamał czy lepiej nic nie kombinować i mówić prawdę ?
wahadelko2211 Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Ja wczoraj bylam na rozmowie. Pomijajac pytanie do kogo itp. Pytala czy mam dom,samochod itp. P.S. Nie dostalam.
haneczka019 Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Ja wczoraj bylam na rozmowie. Pomijajac pytanie do kogo itp. Pytala czy mam dom,samochod itp. P.S. Nie dostalam. wahadelko czy przeczytałaś chociaż temat tego wątku? Ty się starałaś o wizę turystyczną, więc twój post jest zupełnie nie na temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.