M4tte0 Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Czy ktoś wie jak jest z wyżywieniem podczas lotu z Warszawy do Nowego Jorku klasa ekonomiczna ? czy sa jakieś ciepłe posiłki , jak jest z napojami czy sa darmowe . ? Kanapek nie ma co brać :]
Joanna30 Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Na trasach transatlantyckich jest co najmniej jeden ciepły posiłek. Nie wiem, czy w LOT też tak jest, ale w LH były też przekąski typu paluszki, wafelki... Poza tym napoje dostępne praktycznie cały czas.
Karolcia2 Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Zobacz sobie tutaj co w danej klasie przysługuje: http://www.lot.com/nowe-produkty?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=produkty_29may14&utm_term=pl_pl&utm_content=PL_PL_bezMM_20may14 .
kzielu Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Czy ktoś wie jak jest z wyżywieniem podczas lotu z Warszawy do Nowego Jorku klasa ekonomiczna ? czy sa jakieś ciepłe posiłki , jak jest z napojami czy sa darmowe . ? Kanapek nie ma co brać :] Jak pisali inni - zawsze cos jest, ale zawsze tez jest to tak samo beznadziejne jedzenie jak w kazdej innej linii. Raz jedyny lecialem w biznesie na TATL i tez w sumie bylo slabe tyle ze mozna bylo sobie wybrac z menu...
andyopole Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Jeśli chcesz zjeść coś dobrego weź jaja na twardo (kurzece) oraz pieczone udka. Sucha kiełbasa też nie zaszkodzi. Tylko musisz to zjeść przed odprawa...
c4r0 Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Ja nigdy nie byłem głodny w czasie lotu, jedzenie może i nie jest super ale jest OK jak na takie z lodówki/mikrofali. Zawsze można też wziąć kanapki lub parę jabłek. LOT-em nigdy nie leciałem więc nie wiem jak wyglądają tam posiłki ale wydaje mi się, że standard powinien być podobny w każdej linii.
andyopole Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Kiedyś, za komuny, LOT byl znany z dobrej kuchni. Wiem ze slyszenia bo pierwszy i jedyny raz lecialem LOTem w 1988 roku a wtedy to juz biednie bylo i trasa europejska. Natomiast raz lecialem z Londynu do Newark i dobrze że zrobilem sobie kanapki bo nieistniejący juz Continental dal paskudne żarcie.
pelasia Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Oj Andy z tymi jajami na twardo i kiełbasą to trzeba uważać. Wentylacja w samolocie jest ale nie aż tak dobra A tak poważnie to nie ma co sie martwić, posiłek bedzie darmowy, napoje rownież, wiec z głodu lub pragnienia sie nie umrze. Miłego lotu życze !
rybka Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 ja leciałam lotem 8 lat temu i byl schabowy z kapustą i ziemniakami ciekawe czy dalej tak karmią?
Cerise nomade Napisano 30 Maja 2014 Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 W czasie lotu daja jesc, ale ja zawsze cos mialam, a jak raz nie wzielam kanapki to LOT byl opzniony o 2 h i myslalam ze umre z glodu na tym lotnisku (sa knajpki, ale tam sie wszystko zaczynalo od 15zl i sie uparlam ze nie kupie:P)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.