Gość Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 A jezeli do Niemiec to do Ramstein? No to przeciez nawet przez sama nazwe wybor jest oczywisty ;-) Baumholder, prawie przy francuskiej granicy. Cytuj
ilon Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Dzisiejsza sobote, jak pisalem spedzilem ogladajac na zywo halowe Mistrzostwa Swiata w LA, ktore w tym roku odbywaja sie w Portland, OR. A ja taka madra siedze i mysle, to w koncu te mistrzostwa w Los Angeles czy w Portland. Dopiero potem zajarzylam, ze chodzi o lekkoatletyke Cytuj
jkb Napisano 25 Marca 2016 Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 A w Chicago dzisiaj snieg, me serce sie raduje Dlugi weekend za pasem, czesci do samochodu kupione, bedzie zabawa w wymienianie Cytuj
jo_ld Napisano 25 Marca 2016 Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 O prosze, u mnie takze na sportowo: w przyszlym tygodniu bede ogladac na zywo Mistrzostwa Swiata w lyzwiarstwie figurowym w Bostonie. Ogladalam je od zawsze w TV, wiec nie moglam nie wykorzystac okazji, by zobaczyc, jak takie zmagania wygladaja od kuchni. Cytuj
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 A w Chicago dzisiaj snieg, me serce sie raduje Dlugi weekend za pasem, czesci do samochodu kupione, bedzie zabawa w wymienianie A jakie czesci ? Ja akurat w ten weekend też przy samochodach dłubie.... A z tym śniegiem to za przeproszeniem jakieś zboczenie masz Cytuj
andyopole Napisano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Zdrowych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim forumowiczom. Oby chociaż w ten dzień sąsiedzi wstrzymali się z używaniem wiertarek, kosiarek itp. sprzętów. Cytuj
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 No bez jaj... Idealny dzień do tego, mam masę roboty w garażu po przeprowadzce... Cytuj
jkb Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Samochód się zbliża do 100k mil, więc dzisiaj wymieniam: - świece - uszczelki kolektora ssącego, górne i dolną; tak jest chyba po polsku intake manifold, nie? Najbliższe weekendy to będzie: - wymiana amortyzatorów (Monroe ma obecnie niezłe rabaty, więc aż szkoda nie skorzystać) - wymiana płynu w chłodnicy - wymiana zaworu pcv A co do śniegu, to czego tu nie lubić Cytuj
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 To trochę roboty masz - po amortyzatorach to zdaje się alignment będziesz musiał zrobić ?Ja dzisiaj wymieniłem tylny sway bar na sztywniejszy (hgw jak to po polsku jest) bo sezon auto-x zaczyna się u nas w przyszla niedzielę... Tak przy okazji to mam w niedalekiej przyszlosci plan zainstalowac podnosnik w jednym z garazow (bo mam jeden bay wolny) wiec takie rzeczy jak dzisiaj beda znacznie latwiejsze niz kladzenie sie pod samochodem na jack standach i zastanawianiu sie czy nie zostane zgnieciony ;-) A co to za samochód btw ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi