andyopole Napisano 18 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Xarthisius napisał: To Trump! Wszystko teraz bedzie lepsze Andy. Poczekaj az cene jajek zobaczysz! Trump... A juści! Cytuj
mcpear Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu 2 hours ago, Xarthisius said: To Trump! Wszystko teraz bedzie lepsze Andy. Poczekaj az cene jajek zobaczysz! To jasne: nielegalni imigranci spakowali się i wyjechali, wolą nie czekać do 20 stycznia. Spadł więc popyt czyli strona podażowa musiała obniżyć cenę Cytuj
cavscout Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu 11 hours ago, andyopole said: Nie myślałem że doczekam spadku ceny poniżej $3.00/gallon. Ja pamietam 79 centów za galon. Butelka Coke na stacji kosztowała 99 centów wtedy na stacji benzynowej. Cytuj
andyopole Napisano 4 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, mcpear napisał: To jasne: nielegalni imigranci spakowali się i wyjechali, wolą nie czekać do 20 stycznia. Spadł więc popyt czyli strona podażowa musiała obniżyć cenę Ja widzę codziennie brygady wjeżdżające na farmy, nie wygląda na to żeby się pakowali. Cytuj
andyopole Napisano 4 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, cavscout napisał: Ja pamietam 79 centów za galon. Butelka Coke na stacji kosztowała 99 centów wtedy na stacji benzynowej. Subway w NYC kosztował $.25 a paczka fajek dolara. To se už ne vrâti! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi