Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
10 minutes ago, krychu280 said:

Nie zastanawialiście się nad przeniesieniem "forum" na grupe na fb np albo na jakiegoś discorda?
Mało tu aktywnych tematów, teraz jak pauza na dv27 to juz w ogole malo kto pytania zadaje :D

Grupy FB to chyba najgorsza mozliwa forma na cos takiego. A juz najlepse sa AI boty probujace sztucznie wywolac dyskusje (bo admin dupa nie wylaczyl) i ludzie nie widzacy ze to bot i odpowiadajacy.

Poza tym - Meta ma wystarczajaco duzo kasy....

• Upvote 1
Napisano

Szczerze to nienawidzę FB  . Mam , korzystam bo trzeba ale widzę jak te portale pokrzywiły świat , jak chore wzorce są tam lansowane i co się przez to dzieje   . 

Najsmutniejsze jest że ludzie mocno dają się ogłupić w efekcie odpowiednio podlansowanych wzorców szukają np muzyka po ładnych fotkach na jego FB , sklepu z ciuchami po tym jak fajnie ekspedientki tańczą na rolkach wrzucanych co chwila na portal .....  

W przypadku reklamy mus być tam gdzie są wszyscy . 

Ja tam wolę jednak zaglądać tam gdzie patrzą nieliczni . 

A broń B. by przenosić forum na FB . 

Na fejsie są grupy - STAN po stanie związane z USA a w każdej jedna wielka kiła .

FB jest jasnym dowodem na to, że w internecie każdy pisać coś może - tylko nie każdy powinien .

• Upvote 1
Napisano

Moje osobiste zdanie jest takie ze social media w kazdej postaci to absolutnie najgorsze co sie ludzkosci w niedawnej historii przydarzylo - wyzwolilo w ludziach najgorsze emocje / instynkty i umozliwily manipulacje na niespotykanym wczesniej poziomie ktora to jest tylko wieksza. 

Kazdy post z czymkolwiek kontrowersyjnym - w tej chwili polowa komentarzy to boty sterowane przez AI.

• Upvote 1