grape Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bo ma okres. Nie wiem czy jestem jedyna ale uważam, że żarty na temat fizjologii kobiet są nietaktowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bo ma okres. Nie wiem czy jestem jedyna ale uważam, że żarty na temat fizjologii kobiet są nietaktowne. ma, 50 na sekunde nietaktowne, a kto sie smieje z faceta po piecdziesiatce ze u niego sex trwa trzy godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 lepiej to juz..... bylo Racja, dzisiaj było zdecydowanie gorzej . Bo ma okres. Nie wiem czy jestem jedyna ale uważam, że żarty na temat fizjologii kobiet są nietaktowne. Naprawdę? Ja tam potrafię się śmiać prawie ze wszystkiego, są oczywiście nieliczne wyjątki, ale fizjologia jakiejkolwiek płci do nich nie należy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ma, 50 na sekunde W USA to 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 W USA to 60 fakt, ale doctor jak i baba nie mowiac o dowcipie jak najbardziej polskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Bo ma okres. Nie wiem czy jestem jedyna ale uważam, że żarty na temat fizjologii kobiet są nietaktowne. Wow, normalnie fizjologia kobiet to powinna być owiana klimatem tabu A mnie tam bawi dowcip "dlaczego raz w miesiącu kobieta gotuje obiad w sześciu garnkach? BO TAK!!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wow, normalnie fizjologia kobiet to powinna być owiana klimatem tabu A mnie tam bawi dowcip "dlaczego raz w miesiącu kobieta gotuje obiad w sześciu garnkach? BO ###### TAK!!' A czy ja mowie, ze to tabu? Ok, niektóre są śmieszne, ale niektóre są po prostu niesmaczne. Może ja juz mam alergie na takie teksty bo jestem jedyna kobieta w 12 osobowym zespole i panowie czasem dają popalić. Żartować też trzeba umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 A czy ja mowie, ze to tabu? Ok, niektóre są śmieszne, ale niektóre są po prostu niesmaczne. Może ja juz mam alergie na takie teksty bo jestem jedyna kobieta w 12 osobowym zespole i panowie czasem dają popalić. Żartować też trzeba umieć. Do sądu z nimi. Odszkodowanie będzie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 A czy ja mowie, ze to tabu? Ok, niektóre są śmieszne, ale niektóre są po prostu niesmaczne. Może ja juz mam alergie na takie teksty bo jestem jedyna kobieta w 12 osobowym zespole i panowie czasem dają popalić. Żartować też trzeba umieć. A to co innego, tobie się po prostu "przejadły" już takie żarty, co za dużo to niezdrowo... podobno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ...wróciliśmy właśnie z balu dobroczynności dla Szkoły polskiej w Portland. Byly tańce lamance i zabawa na calego. Teraz spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi