haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ...wróciliśmy właśnie z balu dobroczynności dla Szkoły polskiej w Portland. Byly tańce lamance i zabawa na calego. Teraz spać. I jak ty teraz do kościoła wstaniesz ? U nas dziś sypnęło śniegiem, chyba trzeba się gdzieś ruszyć z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ..nie spalam cala noc, czyzby pelnia w SD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 I jak ty teraz do kościoła wstaniesz ? U nas dziś sypnęło śniegiem, chyba trzeba się gdzieś ruszyć z domu. Już wstałem. U nas było wczoraj 17 stopni. Celsjusza. Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Już wstałem. U nas było wczoraj 17 stopni. Celsjusza. Plus. Weź mi nawet nie mów . Czekam z utęsknieniem na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 A u mnie, na zachodzie ( ) slonce grzeje ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 u mnie 16 C... nie wychodze na dwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 btw. mam do Was pytanie. Ile milionów ludzi zamieszkuje USA? I nie, nie dostałam bana na google... Powiem Wam później o co chodzi (to nie jest żadne podchwytliwe pytanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 btw. mam do Was pytanie. Ile milionów ludzi zamieszkuje USA? I nie, nie dostałam bana na google... Powiem Wam później o co chodzi (to nie jest żadne podchwytliwe pytanie) Nie wiem, ponad 300 mln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 a ja mam pytanie z innej beczki - czy LVN to jest pielegniarka ktora ma studia wyzsze czy nie? Jak jej tytul mozna przetlumaczyc na polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 U nas okolo 0°C i troche sniegiem sypnelo A populacja USA to 316mln... ale to chyba mozna w google sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi