andyopole Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2015 Znów mamy palić Kreml A co? Wszak to nie Bonaparte czy jakis despota z wasikiem I grzywka na lewo zdobyli Kreml. Jedynymi w historii, ktorym sie to powiodlo to Polacy wlasnie... Cytuj
Paulina_89 Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Co do nauczania w naszych placówkach nawet się nie wypowiadam, bo to temat rzeka, ale jako rodzicowi nie raz mi się nóż w kieszeni otwiera. Współczuję tylko tym nauczycielom, którzy wybrali ten zawód z powołania i uczą, bo naprawdę tego chcą, ale muszą się zmagać z niezłą "patologią" w swoich kręgach. Masz racje, to temat rzeka i nie ma co tu zabierac sie za wałkowanie, bo nie skonczymy Ja na szczescie ucze ludzi dorosłych, którym przekazana przeze mnie wiedza jest niezbędna do tego by w USA egzystować. Lubię tę myśl, ze przyczyniam sie do zmian na lepsze w czyims zyciu Cytuj
serafina Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 bylam u dentysty, $115 za plombe wydaje mi sie w miare ok... jak na USA Cytuj
pelasia Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Widocznie nie za dużo było trzeba wypełniać jak sie wcześnie problem złapie to i zawartość portfela większa Cytuj
KaeR Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 bylam u dentysty, $115 za plombe wydaje mi sie w miare ok... jak na USA Z ubezpieczeniem? Cytuj
serafina Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Z ubezpieczeniem? 100% pokrycia z mojej kieszeni, a i tak troche drozej zaplacilam, bo karta Cytuj
andyopole Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 100% pokrycia z mojej kieszeni, a i tak troche drozej zaplacilam, bo karta To chyba jakiś "ruski" dentysta amator... Cytuj
KaeR Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 100% pokrycia z mojej kieszeni, a i tak troche drozej zaplacilam, bo karta Wow! Na myśl przychodzi komentarz andiego, ale bądźmy dobrej myśli. :-) Cytuj
serafina Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 No nie, trzeba dlugo czekac aby sie dostac Rodak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi