serafina Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 no z roznych powodow ale jesli chodzi o moje uzebienie, to niestety raz wyciagnely mi plombe Cytuj
Joyanna Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 Ja kiedys jadlam chleb i zab mi sie zlamal Dziury nie bylo,nie bolal,ale psul sie chyba jakos od srodka. Na szczescie to byla osemka wiec nie zal. Pierozki chinskie uwielbiam Co do plomb to mi raz jedyny wypadla jedna z przodu 12 lat temu i to nic nie jadlam ani nie pilam.Sobie siedzialam a ta wziela i wyleciala Cytuj
sly6 Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 no to macie przygody od 6 roku zycia jestem czestym bywalcem na fotelu u dentysty i jak narazie zadna plomba mi nie wypadla,aby to co bylo zalozone w latach PRL jak i troche pozniejszych trzeba wymienic na lepszy model bezpieczniejszy jesli chodzi o plomby-wypelnienie..tak czlowiek sie sypie a raczej te wypelnienia jak piszecie,dentysta dentyscie nie rowny Cytuj
Morav Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 He, he, ja, zapewne tak samo jak Sly6 miałem robione zęby ,,jakiś" czas temu, jeszcze były takie czarne metaliczne ploby (nie wiem czy nie z ołowiem), ale One trzymają się do dzisiaj, a białe które miałem robione jakieś 10 lat temu, to musiałem wymieniać, nawet po 3-4 razy bo wypadały...Tak więc dla mnie lepszy model jest jednocześnie modelem starszym :-P Cytuj
sly6 Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 ja mam te biale blomby na dwoch jedynkach Morav widze ze znasz sie na tym tak tam jest troche rteci Cytuj
serafina Napisano 7 Marca 2015 Zgłoś Napisano 7 Marca 2015 Ha a ja jak wtedy wylecala mi plomba z pierozkiem chinskim to zjadlam ja i dopiero potem wyczulam pustke w zebie. Ten koszmar sni mi sie po nocach do dzis.... Cytuj
grape Napisano 11 Marca 2015 Zgłoś Napisano 11 Marca 2015 Po 5 miesiącach i 10 dniach dostaliśmy NOA2! Fanfaaaaary! :D Cytuj
Joyanna Napisano 11 Marca 2015 Zgłoś Napisano 11 Marca 2015 Po 5 miesiącach i 10 dniach dostaliśmy NOA2! Fanfaaaaary! :D Gratuluje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi