Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja kiedys jadlam chleb i zab mi sie zlamal :blink: Dziury nie bylo,nie bolal,ale psul sie chyba jakos od srodka. Na szczescie to byla osemka wiec nie zal.

Pierozki chinskie uwielbiam :):):):)

Co do plomb to mi raz jedyny wypadla jedna z przodu 12 lat temu i to nic nie jadlam ani nie pilam.Sobie siedzialam a ta wziela i wyleciala :wacko:

Napisano

no to macie przygody

od 6 roku zycia jestem czestym bywalcem na fotelu u dentysty i jak narazie zadna plomba mi nie wypadla,aby to co bylo zalozone w latach PRL jak i troche pozniejszych trzeba wymienic na lepszy model ;) bezpieczniejszy jesli chodzi o plomby-wypelnienie..tak czlowiek sie sypie :D a raczej te wypelnienia :D

jak piszecie,dentysta dentyscie nie rowny :)

Napisano

He, he, ja, zapewne tak samo jak Sly6 miałem robione zęby ,,jakiś" czas temu, jeszcze były takie czarne metaliczne ploby (nie wiem czy nie z ołowiem), ale One trzymają się do dzisiaj, a białe które miałem robione jakieś 10 lat temu, to musiałem wymieniać, nawet po 3-4 razy bo wypadały...
Tak więc dla mnie lepszy model jest jednocześnie modelem starszym :-P