andyopole Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Zostało trochę ciasta więc znalazłem jakiś farm chese, zrobiłem farsz i wyszło kilka naleśników na słodko. No i niezawodna sąsiadka podrzuciła "pirożki" z kapustą. Wczoraj jej odniosłem odkurzacz po naprawie. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Wszystkiego najlepszego w 2022 roku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Happy New Year Oby nam sie w tym roku Robimy liste postanowien? ( czyli liste rzeczy ktorych nie zrobie w tym roku? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 @andyopole ciasto z kruszonką my style. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 1 hour ago, Sebol83 said: Happy New Year Oby nam sie w tym roku Robimy liste postanowien? ( czyli liste rzeczy ktorych nie zrobie w tym roku? ) Zaraz takie negatywne podejscie. :p Jednym z moich postanowien jest zdobycie Bachelor Degree z samymi "A". Poki co idzie dobrze, powinnam skonczyc szkole w czerwcu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 2 godziny temu, mola napisał: @andyopole ciasto z kruszonką my style. @Xarthisius chyba nieraz po łapach dostał za podskubywanie kruszonki. Ja bym się nie mógł oprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Just now, andyopole said: @Xarthisius chyba nieraz po łapach dostał za podskubywanie kruszonki. Ja bym się nie mógł oprzeć. Tylko raz dalem sie zlapac. Lata praktyki jako kuchenny ninja... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 37 minut temu, Xarthisius napisał: Tylko raz dalem sie zlapac. Lata praktyki jako kuchenny ninja... Raz to tylko dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 No nareszczie mamy troche sniegu. Pewnie jedyny snieg tej zimy. :p 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 1 minutę temu, Roelka v.2 napisał: No nareszczie mamy troche sniegu. Pewnie jedyny snieg tej zimy. :p No proszę! A jeszcze niedawno miałaś 24°C. U mnie snieg poleżał dwa dni. Nawet Sylwestra nie doczekał. Dziś mam +10°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi