Roelka v.2 Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Musze przestac czytac komentarze Amerykanow na social media. Takiej ignorancji i glupoty nie widzialam dawno (no moze od czasu wybuchu pandemii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Poza tym chyba teraz widać bardziej czytelnie niż kiedykolwiek że Reset Obamy to jednak była gigantyczna pomyłka (chyba największa w relacjach z Rosją od 1989). Rosja przyjeła to jako oznakę słabości a nie dobrej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 (edytowane) Zalozylem nowy temat: "Co z tą Ukrainą?" Moze sprobujmy przeniesc tam dyskusje na ten temat Edytowane 24 Lutego 2022 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Czy ktos juz widzial ludzi kupujacych w panice benzyne? W mojej miescinie benzyna juz prawie idzie po $4.00. Sporo jak na lokalny rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 To sie ciesz. Ostatnie tankowanie pod koniec lutego za $3.69. Dzis widzialem na "moim cepeenie"$ 4.79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Wiem ze jest duzo drozej w innych Stanach. Ciekawa jestem ile ceny skocza teraz jak Biden oglosil ban na import Rosyjskich zasobow. Czas na electric car? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 10 minut temu, Roelka v.2 napisał: Wiem ze jest duzo drozej w innych Stanach. Ciekawa jestem ile ceny skocza teraz jak Biden oglosil ban na import Rosyjskich zasobow. Czas na electric car? Akurat import nafty z Rosji to odobno ok. 3% wiec ilosc malo znaczaca. Ale handlarze zapewne wylorzystaja sytuacje zeby cene z tej "okazji" podniesc. Przeciez cena barylki na rynku swiatowym nie przekroczyla jeszcze chyba tej z 2008 roku a wtedy u mnie cena za gallon nie byla wyzsza niz $3.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Czyli to samo co w PL. Cena paliwa skoczyla w przeciagu tygodnia o 1 zl i nie zapowiadaja obnizek. W ciagu jednego dnia potrafila skoczyc o 30-40 groszy.... Co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 4 minutes ago, foladdd said: Szykuje się nowa fala wyjazdów z PL. Ceny są straszne i powoli osiągają masę krytyczną. Tylko gdzie uciekac jak podwyzki sa wszedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 1 hour ago, Roelka v.2 said: Tylko gdzie uciekac jak podwyzki sa wszedzie. W Kaliforni pojawily sie ceny $7 za galon... https://abc7news.com/california-gas-prices-la-high-today/11625864/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi