andyopole Napisano 23 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Pewnie na efektywnym dobraniu "trudnosci" zadania. W żadnym działaniu nie trzeba przenosić jedynki do lewej kolumny. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 1 hour ago, Xarthisius said: Dzisiaj Syn przyniosl z przedszkola: Patent pending... Dodawanie w kratkach. Az mnie skreca z ciekawosci na czym polega ten patent. Wg mnie to chodzi o wyszarzone pola przy drugim składniku i / albo podwójne linie pionowe oddzielające cyfry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 (edytowane) Coś u mnie się FB zamulił. U Was też? Ruskie zhakowali? Edytowane 26 Marca 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Jakby się kto pytał, wygraliśmy ze Szwecją 2:0 i jedziemy na Mundial. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Znów będę szukał streamowanej telewizji na miesiąc czy dwa aby oglądać. Brawo nasi! Teraz do Kataru mam 10 godzin różnicy. Oni nie zmieniają czasu więc zimą będzie 11 - mecze pewnie coś pewnie w środku nocy i nad ranem. Dobrze że thxgiving week przypada podczas mundialu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Moi drodzy- chwalipost oficjalnie pierwsza truskawka skonsumowana! Chociaz nie dane mi bylo sprobowac to wierze na slowo swojemu dziecku ktore pobieglo od razu spowrotem na ogrod po nastepna chociaz sklepowych nie ruszy ale satysfakcja! Pierwszy zielony pomidorek koktailowy tez juz wypatrzylam i ogorki zaczynaja kwitnac Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 29 minut temu, mcpear napisał: Znów będę szukał streamowanej telewizji na miesiąc czy dwa aby oglądać. Brawo nasi! Teraz do Kataru mam 10 godzin różnicy. Oni nie zmieniają czasu więc zimą będzie 11 - mecze pewnie coś pewnie w środku nocy i nad ranem. Dobrze że thxgiving week przypada podczas mundialu Jeśli coś znajdziesz daj cynk. U mnie w pracy będzie po sezonie więc do jakiegoś pubu się pójdzie jeśli godzina będzie pasująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 13 minut temu, Patipitts napisał: Moi drodzy- chwalipost oficjalnie pierwsza truskawka skonsumowana! Chociaz nie dane mi bylo sprobowac to wierze na slowo swojemu dziecku ktore pobieglo od razu spowrotem na ogrod po nastepna chociaz sklepowych nie ruszy ale satysfakcja! Pierwszy zielony pomidorek koktailowy tez juz wypatrzylam i ogorki zaczynaja kwitnac Sent from my iPhone using Tapatalk Pięknie! U mnie w tym roku wiosna się spóźnia. W sobotę dopiero mam zamiar folie zakładać. A truskawki dopiero nowe listki zaczynają wypuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 56 minutes ago, andyopole said: Jeśli coś znajdziesz daj cynk. U mnie w pracy będzie po sezonie więc do jakiegoś pubu się pójdzie jeśli godzina będzie pasująca. Na moje mecze będą o 2 w nocy, 6 nad ranem i 9 nad ranem (+/- 1 godzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 1 hour ago, andyopole said: Pięknie! U mnie w tym roku wiosna się spóźnia. W sobotę dopiero mam zamiar folie zakładać. A truskawki dopiero nowe listki zaczynają wypuszczać. Ja za to za wczesnie wystartowalam z rozsada i przez to stracilam polowe roslin ale posadzilam nowe i ta czesc ktora przetrwala przymrozki teraz odbija powoli. To moj pierwszy ogrod i za bardzo sie podekscytowalam i nie sadzilam ze to tyle wiedzy wymaga i przygotowan. No ale mam tez spory sukces jak na nowicjusza- wzeszla mi pieknie pietruszka:) i caly czas czekam na seler korzeniowy, nie moge sie doczekac az zrobie prawdziwy rosol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi