andyopole Napisano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Potaniało u nas! Ja wiem, w wielu stanach benzyna nigdy nie była tak droga jak ta nasza tańsza. Zawsze to dycha na zbiorniku mniej. Oby to był stały trend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 U nas tez potaniala benzyna do takiego stopnia ze nie warto jechac przez pol miasta do Costco tylko zeby zatankowac. Maly postep, ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Ja 3/4 lipca wracalem z Bristol, TN - w niektorych miejscach w TN byla po 3.99, w Corbin, KY tankowalem za 4.17 (36 gallon tank wiec troche boli) - to bylo dwa tygodnie temu - wtedy u nas w OH byla ~4.86. Generalnie ceny benzyny to scam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Jutro przylata moj syn. Musze mu kupic jakas karte SIM. Internet w domu i swoj mobilny jako HotSpot tez jest. Potrzebna tylko jakas dla polaczen emergency. Ma ktos z Was jakies rozeznanie w temacie? Bo ja zupelnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 47 minutes ago, andyopole said: Jutro przylata moj syn. Musze mu kupic jakas karte SIM. Internet w domu i swoj mobilny jako HotSpot tez jest. Potrzebna tylko jakas dla polaczen emergency. Ma ktos z Was jakies rozeznanie w temacie? Bo ja zupelnie nie. Ja zawsze brałem kartę T-Mobile Prepaid z nielimitowanymi rozmowami/smsami, nawet jak przylatywałem na krótko (<1 miesiąc). Widzę, że dalej takie są na min. miesiąc - https://prepaid.t-mobile.com/prepaid-plans. Może nie najtańsze, ale działało spoko wszędzie gdzie byłem. Kiedyś był chyba jeszcze taki $30 za 3 tygodnie, ale poźniej go wycofali :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) 56 minutes ago, andyopole said: Jutro przylata moj syn. Musze mu kupic jakas karte SIM. Internet w domu i swoj mobilny jako HotSpot tez jest. Potrzebna tylko jakas dla polaczen emergency. Ma ktos z Was jakies rozeznanie w temacie? Bo ja zupelnie nie. Widzę, że AT&T ma nawet taki za $30: https://www.att.com/prepaid/plans/. Na pewno znajdą się jeszcze tańsze Edytowane 19 Lipca 2022 przez kenadams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Dzięki @kenadams. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Ultramobile? Sieć T-mobile Ma plan dla turystów na 21 dni, 30$, z minutami również do Polski. Plus tańsze opcje. Sim np w Targecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 2 godziny temu, lestat napisał: Ultramobile? Sieć T-mobile Ma plan dla turystów na 21 dni, 30$, z minutami również do Polski. Plus tańsze opcje. Sim np w Targecie. Dzieki! Jak juz delikwent wyladuje wtedy bedziemy cos dopasowywac. On mowil cos o wirtualnej karcie SIM, bo jego fon ma taka opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 A moj syn wlasnie wylata z Denver CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi