polanka Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 ...że mi głowa pęka od myślenia. Wiemy już że samo LA to nie jest miejsce gdzie chcielibysmy zapuścic korzenie i teraz mam dwie oferty - San Francisco i Honolulu. Obydwie kuszące, obydwie w zawodzie i od tygodnia głowa mi dymi od myślenia. Nie pytam żebyscie radzili co lepsze bo każdy szuka czego innego. Po prostu za cholere nie moge zdecydowac a wiem ze to akurat bardzo ważna decyzja... a ja przeprowadzam sie w okolice San Fran choc marzy nam sie Aloha State ale to dopiero za kilka lat. mam nadzieje, ze Ci sie spodoba. I pewnie zostaniesz surferem. Enjoy! Cytuj
medeski Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 a ja przeprowadzam sie w okolice San Fran choc marzy nam sie Aloha State ale to dopiero za kilka lat. mam nadzieje, ze Ci sie spodoba. I pewnie zostaniesz surferem. Enjoy! Z moją 40stka na karku to ja nie wiem czy sie jeszcze bede wygłupiał na desce do prasowania... Paddleboard ewentualnie. Jak juz podjelismy decyzje to zaczelismy sie cieszyc bardzo! Znajomi są, będzie dobrze! Cytuj
polanka Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Z moją 40stka na karku to ja nie wiem czy sie jeszcze bede wygłupiał na desce do prasowania... Paddleboard ewentualnie. Jak juz podjelismy decyzje to zaczelismy sie cieszyc bardzo! Znajomi są, będzie dobrze! to w kwiecie wieku jestes! obstawiam 100$ na to, ze zostaniesz surferem. ps moj maz jest w kontakcie z kims z honolulu i slyszymy jak bogato jest tam teraz na pewno bedzie pieknie i dobrze Tobie tam! powodzenia Cytuj
Paulina_89 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Z moją 40stka na karku to ja nie wiem czy sie jeszcze bede wygłupiał na desce do prasowania... Paddleboard ewentualnie. Jak juz podjelismy decyzje to zaczelismy sie cieszyc bardzo! Znajomi są, będzie dobrze! Co ma do tego wiek? Jak chcesz żyć długo, to nie ustawiaj się na ściance do odstrzału, maaaan! Cytuj
Dragony Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 I feel ya. Choc dzis wiele osob bylo zawiedzienych, akurat Tobie wspolczuje. Dzięki KaeR Cytuj
sly6 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Do Stanów emigruje obecnie najwięcej obywateli Chinhttp://www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/do-stanow-emigruje-obecnie-najwiecej-obywateli-chin Cytuj
medeski Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Co ma do tego wiek? Jak chcesz żyć długo, to nie ustawiaj się na ściance do odstrzału, maaaan! W sumie kiedys uprawiałem windsurfing i uczucie jest niesamowite - tylko pływając po Mazurach nie groziło mi odgryzienie kończyny Cytuj
Paulina_89 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 W sumie kiedys uprawiałem windsurfing i uczucie jest niesamowite - tylko pływając po Mazurach nie groziło mi odgryzienie kończyny no, nigdy nie wiesz czy ktoś jakiegoś aligatora albo innego jaszczura giganta nie wpuscil Cytuj
polanka Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 W sumie kiedys uprawiałem windsurfing i uczucie jest niesamowite - tylko pływając po Mazurach nie groziło mi odgryzienie kończyny nie wierze! Ja tez uprawialam windsurfing kocham go i chce do niego wrocic. Cytuj
medeski Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 nie wierze! Ja tez uprawialam windsurfing kocham go i chce do niego wrocic. W takim razie - za kilka lat - zapraszam na wspolne wplywanie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi