andyopole Napisano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 W dniu 23.11.2022 o 16:17, mcpear napisał: Operator ci chyba tylko ewentualnie może simlocka zdjąć (o ile masz go) - oni się w wymianę firmware nie bawią. Ogarnąłem temat. Place już nowemu operatorowi. Te "witacze" wyświetlające sie po wlaczeniu telefonu zostaja po włożeniu nowej karty SIM skasowane i zastapione nowymi. Telefon byl jednak głębiej zablokowany, takie "chamskie" postępowanie administracyjne Verizona utrudniajace zmianę operatora. Trzeba bylo dzwonić na CS ale gadanie z bootem długo trwa więc podjechałem (mam blisko) do salonu Verizon, tam usmiechnalem się do dziewczyn, które ciesząc się że mają coś do roboty (Black Friday a pusto u nich) zadzwonily po swoich drutach od razu do wlasciwej osoby i odblokowanie zalatwily migiem. Potem, już online, w domu, musiałem do Verizona złożyć podziękowania za kilkanaście lat współpracy i rozwiązanie umowy. Nastepnie wystarczyło tylko włożyć nowa kartę SIM i telefon samodzielnie się zainstalował u nowego operatora, dwukrotnie się restartujac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Ambitnie nastawilem budzik na piątą rano zeby obejrzec naszych "miszczów" pilki kopanej. Mam nadzieje ze nie bede zalowal tego poświęcenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 21 minutes ago, andyopole said: Ambitnie nastawilem budzik na piątą rano zeby obejrzec naszych "miszczów" pilki kopanej. Mam nadzieje ze nie bede zalowal tego poświęcenia. Mam to samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 8 godzin temu, andyopole napisał: Ambitnie nastawilem budzik na piątą rano zeby obejrzec naszych "miszczów" pilki kopanej. Mam nadzieje ze nie bede zalowal tego poświęcenia. Już chciałem wracać do łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Śmiem twierdzić że Czesław Michniewicz to największy fuksiarz w polskiej piłce nożnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 22 minuty temu, mcpear napisał: Śmiem twierdzić że Czesław Michniewicz to największy fuksiarz w polskiej piłce nożnej Jak możesz podważać znakomitą myśl trenera stratega? edit: co teraz? Ani wracać do łóżka, śniadanie też jeszcze nie. Edytowane 26 Listopada 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 29 minutes ago, andyopole said: co teraz? Ani wracać do łóżka, śniadanie też jeszcze nie. Odgrzej sobie resztki indyka na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 41 minut temu, mcpear napisał: Odgrzej sobie resztki indyka na śniadanie Mój tegoroczny nie wymaga podgrzewania. content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1669480807452525985368.jpg Edytowane 26 Listopada 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 1 hour ago, andyopole said: Mój tegoroczny nie wymaga podgrzewania. content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1669480807452525985368.jpg To taki odpowiednik c:\users\andyopole\Pictures\blabla.jpg tylko czasy sie zmienily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Czy ktoś z Was portował może swój numer telefonu (US) do Google Voice? Działa to to faktycznie, w sensie można wtedy odbierać połączenia/smsy z US przebywając poza US? Chodzi mi o to co jest opisane w tym artykule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi