cavscout Napisano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja Tak zaczynałem świętowanie długiego weekendu w sobotę Na drugiej fotce stan na wczoraj ale w niedzielę nie pracowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja A u mnie weekend na spokojnie, przy basenie. Tydzien temu wrocilam z wakacji w Europie, wiec moja najdalsza podroz w ten weekend byla do REI po nowy rower :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 21 minutes ago, ilon said: Tydzien temu wrocilam z wakacji w Europie Udana podroz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 10 minutes ago, katlia said: Udana podroz? Bardzo udana!! Ale oczywiscie nie obylo sie bez zmiany planow last minute. Najpierw kila dni we Francji (Paryz plus Vendome na slub znajomych), potem mielismy zaplanowane kilka dni na Ibizie, a po Ibizie Walencje, ale lot na Ibize zostal odwolany 30minut przed odlotem. Przebookowali nas na lot z niedzieli az dopiero na wtorek, a mielismy zostac tylko do srody i nie udalo nam sie znalezc innych lotow wczesniej, wiec polecielismy od razu do Walencji. Koniec koncow, wyszlo na dobre, ze w Walencji bylismy dluzej po to naprawde przepiekne miejsce, ale jest troszke goryczy ze Ibiza nie wyszla. No ale moze za rok albo dwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 1 hour ago, ilon said: Koniec koncow, wyszlo na dobre, ze w Walencji bylismy dluzej po to naprawde przepiekne miejsce A to dobrze slyszec... bedziemy w poludniowej Hiszpanii w pazdierniku/listopadzie i planujemy Walencje pod koniec podrozy. (A jezeli you-know-who wygra wybory, moze tam zostaniemy ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 1 hour ago, katlia said: A to dobrze slyszec... bedziemy w poludniowej Hiszpanii w pazdierniku/listopadzie i planujemy Walencje pod koniec podrozy. (A jezeli you-know-who wygra wybory, moze tam zostaniemy ) Wiesz co, tak szczerze mowiac to rozwazylabym zostanie bez wzgledu na wyniki wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 3 hours ago, ilon said: Wiesz co, tak szczerze mowiac to rozwazylabym zostanie bez wzgledu na wyniki wyborow I get it. Znajoma mieszka w Walencii... najpierw mieszkala przez 2 lata na Sicilii... teraz w Hiszpanii... wlasnie kupila w Walencjii mieszkanie z planami na permanentna przeprowadzka. Jest zachwycona miastem i stylem zycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja Okropne. Mój boss ma jutro przesiadkę w AMS, muszę go ostrzec żeby się nie zbliżał do silnika. https://tvn24.pl/swiat/potworny-wypadek-w-amsterdamie-czlowiek-wpadl-do-silnika-samolotu-st7940022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 34 minutes ago, andyopole said: Okropne. Mój boss ma jutro przesiadkę w AMS, muszę go ostrzec żeby się nie zbliżał do silnika. https://tvn24.pl/swiat/potworny-wypadek-w-amsterdamie-czlowiek-wpadl-do-silnika-samolotu-st7940022 Masakra. Watpie, ze pasazer, co nie zmienia faktu ze takie wypadki w ogole nie powinny miec miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi