Roelka v.2 Napisano 13 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2024 52 minutes ago, katlia said: Czas sie zegnac, drodzy. Jestem tu wiele lat, i chyba juz dosyc, zwlaszcza ze raczej powaznie zaczynamy organizowac wyjazd z US na przynajmniej rok, z mozliwoscia przedluzenia. Nie stanie to sie szybko... Dom bedzie wystawiony na wynajem dopiero w maju, z nadzieja ze bedziemy miec renters od czerwca. Ale w miedzyczasie jest mase do zalatwienia i raczej unikam teraz internetu Zycze wam szystkim wszystkiego naj naj: szczescia w waszej amerykanskiej przygodzie, zdrowych dzieci i osobistego spelnienia marzen. Suerte... Hasta luego. Powodzenia z przeprowadzka. My też będzie jak najdłużej unikać USA. Cytuj
andyopole Napisano 13 Listopada 2024 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2024 16 minut temu, ilon napisał: Swoja droga melduje sie, juz jako (prawie) oficjalny resident IL!!!! Jakas fala relokacji na forum..... Masz juz jakas fajna prace czy teraz bedziesz tylko lezec i ladnie pachniec? Cytuj
ilon Napisano 13 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2024 1 hour ago, andyopole said: Jakas fala relokacji na forum..... Masz juz jakas fajna prace czy teraz bedziesz tylko lezec i ladnie pachniec? Lezec i pachniec i bawic sie z psami A tak serio to pracuje zdalnie, wiec zmiana pracy (na szczescie) nie byla konieczna. 2 Cytuj
Joanna30 Napisano 14 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2024 14 godzin temu, katlia napisał: Czas sie zegnac, drodzy. Jestem tu wiele lat, i chyba juz dosyc, zwlaszcza ze raczej powaznie zaczynamy organizowac wyjazd z US na przynajmniej rok, z mozliwoscia przedluzenia. Nie stanie to sie szybko... Dom bedzie wystawiony na wynajem dopiero w maju, z nadzieja ze bedziemy miec renters od czerwca. Ale w miedzyczasie jest mase do zalatwienia i raczej unikam teraz internetu Zycze wam szystkim wszystkiego naj naj: szczescia w waszej amerykanskiej przygodzie, zdrowych dzieci i osobistego spelnienia marzen. Suerte... Hasta luego. Zajrzyj tu od czasu do czasu i skrobnij coś, jak Wam idzie. A - póki co - powodzenia! Cytuj
pelasia Napisano 14 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2024 On 11/13/2024 at 9:50 AM, katlia said: Czas sie zegnac, drodzy. Jestem tu wiele lat, i chyba juz dosyc, zwlaszcza ze raczej powaznie zaczynamy organizowac wyjazd z US na przynajmniej rok, z mozliwoscia przedluzenia. Nie stanie to sie szybko... Dom bedzie wystawiony na wynajem dopiero w maju, z nadzieja ze bedziemy miec renters od czerwca. Ale w miedzyczasie jest mase do zalatwienia i raczej unikam teraz internetu Zycze wam szystkim wszystkiego naj naj: szczescia w waszej amerykanskiej przygodzie, zdrowych dzieci i osobistego spelnienia marzen. Suerte... Hasta luego. Życzę fantastycznych przygód i daj znać jak to się wam wszystko układa. Cytuj
Zuza007 Napisano 15 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2024 On 11/6/2024 at 7:15 AM, andyopole said: Tak, dzięki za info! To były prawdopodobnie moje ostatnie wybory w USA. Pora zainteresować się jak głosują obywatele USA mieszkający za granicą. Mogę dopytać tatusia . Na stałe od jakiegoś czasu mieszka w Szwecji, ale regularnie głosuje. 1 Cytuj
feelek1 Napisano 16 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2024 Chore co próbują wciskać ludziom za normalne lJYtXhU73xWi74I0KgiHLxBWvsS5wTkN.mp4 Cytuj
rzecze1 Napisano 17 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2024 On 11/13/2024 at 4:50 PM, katlia said: Czas sie zegnac, drodzy. Jestem tu wiele lat, i chyba juz dosyc, zwlaszcza ze raczej powaznie zaczynamy organizowac wyjazd z US na przynajmniej rok, z mozliwoscia przedluzenia. Nie stanie to sie szybko... Dom bedzie wystawiony na wynajem dopiero w maju, z nadzieja ze bedziemy miec renters od czerwca. Ale w miedzyczasie jest mase do zalatwienia i raczej unikam teraz internetu Zycze wam szystkim wszystkiego naj naj: szczescia w waszej amerykanskiej przygodzie, zdrowych dzieci i osobistego spelnienia marzen. Suerte... Hasta luego. Wchodząc zazwyczaj tylko w jeden lub dwa wątki na tym forum, przegapiłem ten wpis. “Humans are creatures of habit… and routine”… także, być może jest to pora aby się żegnać… a być może jeszcze nie jest. Bo nawet jeśli z Ameryką ma się coraz mniej wspólnego, to z przyzwyczajenia się tu zagląda. Taki urok tego forum. Ja ogólnie jestem zdania, że pożegnania są przereklamowane … …także być może, jeszcze do usłyszenia. W każdym razie… tak jak wiele już lat dyskutujemy tu na różne tematy -aż trudno uwierzyć ile lat! - tak pomimo różnic, oczywiście ode mnie - all the best! Cytuj
andyopole Napisano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2024 Nie myślałem że doczekam spadku ceny poniżej $3.00/gallon. Cytuj
Xarthisius Napisano 23 Listopada 2024 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2024 16 minutes ago, andyopole said: Nie myślałem że doczekam spadku ceny poniżej $3.00/gallon. To Trump! Wszystko teraz bedzie lepsze Andy. Poczekaj az cene jajek zobaczysz! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi