Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
22 minuty temu, mr.stylo napisał:

Nie zapomnij w najbliższą środę o jajecznicy na bekonie i kanapkach z szynką .

Nie jestem ortodoksem ale post jeszcze nikomu nie zaszkodził. 

• Dziękuję! 1
Napisano

Odskakując od pączków (właśne wcianam i popijam kawka), jakie jeszcze są sposoby żeby legalnie dostać GC, jeśli DV26 się nie odkorkuje to co jeszcze może mnie uratować? Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE? :D

Napisano
24 minuty temu, andyopole napisał:

Nie jestem ortodoksem ale post jeszcze nikomu nie zaszkodził. 

U mnie w domu POPIELEC był powodem odejścia od niegdyś popularnych kalendarzy ze zrywaną kartką dzień po dniu . Ot kilka razy udało się zjeść coś z mięsem na śniadanie, po czym zerwało się dopiero kartkę w kalendarzu a tam POPIELEC 

Napisano
3 minuty temu, krychu280 napisał:

Odskakując od pączków (właśne wcianam i popijam kawka), jakie jeszcze są sposoby żeby legalnie dostać GC, jeśli DV26 się nie odkorkuje to co jeszcze może mnie uratować? Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE? :D

No jak masz 15000 usd na wniosek i 1m w zapasie to TGC masz na pstryk w palce .

Napisano
4 minuty temu, mr.stylo napisał:

Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE?

Za sam fakt pracy na wizie turystycznej możesz wylecieć i to z banem na 10 lat i to przed upływem 3 miesięcy ( bez przesiedzenia wizy )

Napisano
3 minuty temu, krychu280 napisał:

Nie szalejmy az tak, w miare przyziemne warunki 

Ciekawe czy kiedykolwiek i ktokolwiek z tego forum opisze jak mu taki proces poszedł , jak to było fajnie itd .