Zuza007 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 3 hours ago, andyopole said: Usmażone! A z lukrem będą, czy cukrem pudrem? Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, andyopole napisał: Jutro święto a w piątek gotuje flaczki. Nie zapomnij w najbliższą środę o jajecznicy na bekonie i kanapkach z szynką . Cytuj
andyopole Napisano 51 minut temu Autor Zgłoś Napisano 51 minut temu Godzinę temu, Zuza007 napisał: A z lukrem będą, czy cukrem pudrem? Ostatnio były z lukrem, za dużo roboty. Przypudruje się i git. Cytuj
andyopole Napisano 50 minut temu Autor Zgłoś Napisano 50 minut temu 22 minuty temu, mr.stylo napisał: Nie zapomnij w najbliższą środę o jajecznicy na bekonie i kanapkach z szynką . Nie jestem ortodoksem ale post jeszcze nikomu nie zaszkodził. 1 Cytuj
krychu280 Napisano 26 minut temu Zgłoś Napisano 26 minut temu Odskakując od pączków (właśne wcianam i popijam kawka), jakie jeszcze są sposoby żeby legalnie dostać GC, jeśli DV26 się nie odkorkuje to co jeszcze może mnie uratować? Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE? Cytuj
mr.stylo Napisano 23 minuty temu Zgłoś Napisano 23 minuty temu 24 minuty temu, andyopole napisał: Nie jestem ortodoksem ale post jeszcze nikomu nie zaszkodził. U mnie w domu POPIELEC był powodem odejścia od niegdyś popularnych kalendarzy ze zrywaną kartką dzień po dniu . Ot kilka razy udało się zjeść coś z mięsem na śniadanie, po czym zerwało się dopiero kartkę w kalendarzu a tam POPIELEC Cytuj
mr.stylo Napisano 21 minut temu Zgłoś Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, krychu280 napisał: Odskakując od pączków (właśne wcianam i popijam kawka), jakie jeszcze są sposoby żeby legalnie dostać GC, jeśli DV26 się nie odkorkuje to co jeszcze może mnie uratować? Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE? No jak masz 15000 usd na wniosek i 1m w zapasie to TGC masz na pstryk w palce . Cytuj
krychu280 Napisano 16 minut temu Zgłoś Napisano 16 minut temu 4 minuty temu, mr.stylo napisał: No jak masz 15000 usd na wniosek i 1m w zapasie to TGC masz na pstryk w palce . Nie szalejmy az tak, w miare przyziemne warunki Cytuj
mr.stylo Napisano 14 minut temu Zgłoś Napisano 14 minut temu 4 minuty temu, mr.stylo napisał: Bo za pobyt powyżej 3mc (nawet jak podatki placone) to moge wyleciec przez ICE? Za sam fakt pracy na wizie turystycznej możesz wylecieć i to z banem na 10 lat i to przed upływem 3 miesięcy ( bez przesiedzenia wizy ) Cytuj
mr.stylo Napisano 12 minut temu Zgłoś Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, krychu280 napisał: Nie szalejmy az tak, w miare przyziemne warunki Ciekawe czy kiedykolwiek i ktokolwiek z tego forum opisze jak mu taki proces poszedł , jak to było fajnie itd . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi