jkb Napisano 25 Września 2015 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 Smacznego, karina ;-) A tak w ogole, w koncu wczoraj RoC przeszedl, wiec czekam sobie na moja 10-letnia zielona Jeszcze rok i koniec! Cytuj
andyopole Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2015 Boze...ile tutaj wpisow! Nie bylo mnie przez kilka tygodni, i oczom nie wierze... musze usiasc i to wszystko przejrzec w wolnej chwili. No I niektorzy stesknili sie za fachowcem i jego profesjonalnymi wypowiedziami... Cytuj
Paulina_89 Napisano 26 Września 2015 Zgłoś Napisano 26 Września 2015 jade sobie dzisiaj autkiem a przede mna jedzie... dom Kilka razy juz widzialam dom na amerykanskich drogach, ale jakos ten widok wciaz wywoluje usmiech na mojej twarzy Cytuj
ilon Napisano 26 Września 2015 Zgłoś Napisano 26 Września 2015 Haha, zawsze chcialam to zobaczyc, ale jeszcze mi sie nie udalo. Pamietam jak kiedys ogladalam bajki i jak czasami przyjezdzal jakis dzwig, zawieszal hak na dach domu i go zabieral. Zawsze myslalam, ze to niemozliwe, no bo jak tak mozna dom sobie zabrac. ;D Cytuj
Gość Napisano 26 Września 2015 Zgłoś Napisano 26 Września 2015 ...ze wczoraj w skrzynce pocztowej znalazlam swoja zielona karte. Cytuj
andyopole Napisano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2015 jade sobie dzisiaj autkiem a przede mna jedzie... dom Kilka razy juz widzialam dom na amerykanskich drogach, ale jakos ten widok wciaz wywoluje usmiech na mojej twarzy Mam ten widok niemal codziennie rano w drodze do pracy. Niedaleko mamy fabrykę takich domów. Cytuj
Misuzu Napisano 27 Września 2015 Zgłoś Napisano 27 Września 2015 Dom! Super. tez chciałabym to zobaczyć Gratuluje zielonej karty Roelka! Przede mna niestety jeszcze papiery, dużo papierów i dużo słów na k Ale wszystko się da co nie? Cytuj
andyopole Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2015 Już jestem w hotelu w Las Vegas. Carry-on $55. Do siedzenia ławka trzyosobowe jak w Nysce. Oparcia osobne ale sztywne, nieodchylane. Podłokietniki bezpłatne (hura) póki co. Cytuj
ilon Napisano 28 Września 2015 Zgłoś Napisano 28 Września 2015 A ja jestem juz w Polsce. Tutaj to dopiero jest! Cytuj
andyopole Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2015 Widać że już po wakacjach. Cała obsługa w moim hotelu i kasynie 55+. Zupełny brak studentów a studentek w szczególności. Odsapne, wezmę prysznic i sprawdzę czy pod wieczór obsługa na mieście odmlodnieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi