Magdalena S Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 A kiedys kobieta wychodzaca za maz juz przed slubem musiala umiec dobrze gotowac. Teraz cwicza umiejetnosci na swych biednych, nieswiadomych mezach.... Oj oj, wypraszam sobie! Mój warsztat ćwiczyłam od ok 3 roku życia I chyba mi wychodzi - bo w zalotach podążyłam za przysłowiem "przez żołądek do serca" i jak widać na załączonym obrazku, powiodło się Ale fakt faktem, w szczególności w mojej pracy zauważyłam ze dużo młodych dziewczyn nie lubi/nie umie gotować. I lecą na take away'ach Cytuj
jkb Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 ... przyszla juz w zeszlym tygodniu dziesiecioletnia zielona, kategoria IF1, wazna do 2025 teraz juz tylko obywatelstwo! Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Oj oj, wypraszam sobie! Mój warsztat ćwiczyłam od ok 3 roku życia I chyba mi wychodzi - bo w zalotach podążyłam za przysłowiem "przez żołądek do serca" i jak widać na załączonym obrazku, powiodło się Ale fakt faktem, w szczególności w mojej pracy zauważyłam ze dużo młodych dziewczyn nie lubi/nie umie gotować. I lecą na take away'ach Niestety, jesli mowisz prawde , jestes chlubnym wyjatkiem. Wiem ze ta wiedza dla wielu, nie tylko mlodych, jest wiedza tajemna... Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Andy, wlasnie zrobienie chleba jest moim numerem 2 zaraz po pierogach na liscie. To moje zadanie na weekend. Wlasnie sobie pomyslalam, ze poki jestem w domu chce nauczyc sie zrobic takie wlasnie przydatne rzeczy jak pierogi, chleb, twarog, ogorki kiszone, kapusta kiszona czy dzemy. Umiem w sumie gotowac, bo bardzo szybko zaczelam mieszkac bez rodzicow, ale nie umiem takich rzeczy co zawsze mama przywozila. ;D Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Sluze przepisem na chleb wg mojej wlasnej receptury. Sprawdzonej! ... przyszla juz w zeszlym tygodniu dziesiecioletnia zielona, kategoria IF1, wazna do 2025 teraz juz tylko obywatelstwo! Tak Ci pilno do skladania przysiegi wiernosci obcemu mocarstwu? Ja wciaz mam mieszane uczucia. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Brzmi super! Podziel sie, niewykluczone ze sprobuje. ) Cytuj
jkb Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Tak Ci pilno do skladania przysiegi wiernosci obcemu mocarstwu? Ja wciaz mam mieszane uczucia. Tak, chce krasc, palic, i pladrowac bez grozby deportacji Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Tak, chce krasc, palic, i pladrowac bez grozby deportacji "... I to jest sluszna koncepcla...", prawie i mnie przekonales przy okazji. Poczekam jeszcze do nastepnych wyborow prezydenckich. Brzmi super! Podziel sie, niewykluczone ze sprobuje. ) To jak bede sie nudzil w domu, teraz sie nudze w pracy... Tutaj nie mam. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Okej, czekam w takim razie. Jak zrobie wedlug Twojego przepisu i mi wyjdzie to Ci wysle kawalek, haha. ;D Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Okej, czekam w takim razie. Jak zrobie wedlug Twojego przepisu i mi wyjdzie to Ci wysle kawalek, haha. ;D Obiecanki cacanki. Musi wyjsc, mnie zawsze rosnie (jak na drozdzach) I nie klapnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi