ilon Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 O jaki kochany! Jak sie wabi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 O jaki kochany! Jak sie wabi? Nazywa sie Leia Jak z Gwiezdnych Wojen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Hahha, ze moj mezu na to nie wpadl! On tak uwielbia Gwiezdne Wojny, ale jak kupilismy nasza sunie to chcial ja nazwac Sookie na czesc bohaterki True Blood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Czy mi się wdaje czy ona się uśmiecha ? Chyba jej się podoba ten śnieg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Bardzo jej sie podoba Tarzala sie w sniegu, jadla go, biegala za frisbee. Mnie tez sie podobalo bo z powodu sniegu oboje z mezem dostalismy wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Bardzo jej sie podoba Tarzala sie w sniegu, jadla go, biegala za frisbee. Mnie tez sie podobalo bo z powodu sniegu oboje z mezem dostalismy wolne. Ale chyba nie tarzaliście się z nią z tej radości ? Żartuję , też mnie cieszy każdy dodatkowy dzień wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Po tym jak maz rzucil mnie w snieg to troche sie potarzalam Tutaj kolejna wielka sniezyca, kolejny wolny dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 U nas jest snieg, dzisiaj ma zaczac ponoc konkretnie sypac - pelno lotow odwolanych, niektore szkoly pozamykane. Moj maz jest nauczycielem to zawsze jak posypie to ma wolne, ale jak przekrocza jakis tam limit to musza odrabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonli Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 U mnie (SC) nie ma żadnego śniegu. W sobotę z rana troszkę popruszyło (pierwszy raz tej zimy), ale za 2 h stopniało. Za to dziś było piękne błękitne niebo i cały dzień słońce. Słońce zaszło dziś przed 18, ale chyba nie wszyscy to doceniają. Ostatnio słyszałam od pani w sklepie (kolejny słoneczny dzień), że pogoda jest okropna, słońce zachodzi tak wcześnie (!) i jest tak ponuro, że nic się człowiekowi nie chce. Aż mnie zszokowało. Nawet nie wiedzą, jak dobrze się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Ech. A ja tu narzekam na brak sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi