katlia Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 "W USA licza sie punkty, im wiecej tym lepeij, im bardziej skomplikowane zdobywanie punktow tym lepiej." Moj amerykanski tesc lubi opowiadac jak uczyl sie arytmetyki, odsetek i ulamkow w wieku 8 lat zeby rozumiec bejsbol Swoja droga, on zupelnie nie rozumie jak ktos moze szanowac pilke nozna, bo twierdzi ze widzi za duzo histerii na polu. Mowi ze prawdziwi sportowcy (nie mowiac o mezczyznach) tak sie nie powinni zachowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Szczesliwych walentynek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ... w koncu fajnie poproszyl snieg, bo ta zima taka nijaka byla wiekszosc czasu. No i droga z i do pracy super, bo wiekszosc ludzi albo wyszla z pracy wczesniej, albo w ogole cykora dostala i nie poszla do pracy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ooooo, u nas tez tak raz bylo. Dwa lata temu. Dwa dni Oregon był "out of service". Jakieś dwa tygodnie temu rano chcę jechać do pracy a tu szyby oblodzone. Odpaliłem silnik i przystąpiłem do poszukiwania skrobaczki. Zanim znalazłem szyby odtajaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonli Napisano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Ja chcę już wiosnę. Dość mam tej żółtej trawy za oknem i bezlistnych drzew. :/ I żeby te gęsi / kaczki, co mam każdego ranka za oknem już odleciały i przestały mnie budzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 W tygodniu zapeklowalem boczek a gdy dziś przystąpić chciałem do wedzenia z wędzarni zakopcilo, zaświecilo i dokonała żywota. Musiałem zaorderowac nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lfc1920 Napisano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Na przełomie maja/czerwca będę 1 raz w USA, 30 maja jest Memorial Day, będę wtedy w Nowym Jorku, czy w tym dniu są organizowane jakieś specjalne obchody/imprezy na które warto zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ale u mnie ladna pogoda, 22 stopnie! Juz od wczoraj rozpoczelam sezon na opalanie. Mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma, a ja zaoszczedze na solarium, hehehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Niestety, w poniedzialek i wtorek bylo okolo 65-70 stopni w Chicago, tak wczesnie w marcu :/ Szczesliwie dzisiaj i jutro zdecydowanie chlodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi