Anubis ^^ Napisano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 W NY wczoraj dobiło do 79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonli Napisano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wczoraj i dzisiaj w ciągu dnia 80 F (27 C). Teraz (po godzinie 22) spadło do 71 F (22 C). Chętnie bym się poopalała, ale trochę u nas wieje. No i są jeszcze te.... komary zikowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A u mnie Qrcze wciąż zimno. Deszcze o tej porze roku to normalka ale te temperatury. ... Teraz, 19.30 tylko 10C, w dzien max 14C. Tulipany zaczynają kwitnąc na moim ogródku ale zeby usiąść na backyardzie i popatrzeć nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dostalem junk mail od Dish Network - na kopercie duzymi literami po polsku "Najwieksza oferta polskich programow" i innego tego typu bzdury. Zupelnie ni z gruszki nie z pietruszki. To tylko potwierdza moje przekonanie ze jakakolwiek ochrona danych osobowych w tym kraju kompletetnie nie istnieje (szczegolnie ze moje zainteresowanie polskimi programami jest zerowe albo nawet ujemne - zaplace zebym nie musial ich ogladac ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dostalem junk mail od Dish Network - na kopercie duzymi literami po polsku "Najwieksza oferta polskich programow" i innego tego typu bzdury. Zupelnie ni z gruszki nie z pietruszki. To tylko potwierdza moje przekonanie ze jakakolwiek ochrona danych osobowych w tym kraju kompletetnie nie istnieje (szczegolnie ze moje zainteresowanie polskimi programami jest zerowe albo nawet ujemne - zaplace zebym nie musial ich ogladac ;-) ) Big data pewnie. Zauwazono, ze kupujesz czesto schab, ziemniaki i kapuste kiszona. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Big data pewnie. Zauwazono, ze kupujesz czesto schab, ziemniaki i kapuste kiszona. ;P Jakos wyczaili, ale poza paszportem to zasadniczo nigdzie nie ma mojego miejsca urodzenia. Ja to glownie meksykanska / wloska kuchnie jadam (odetchnalem po powrocie bo tydzien jedzenia w PL + samolote zarcie malo mnie nie zabilo). W sumie to ciekawe czy rezimowe media (TVP) maja bo to mogla by byc niezla rozrywka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Jakieś cztery lata temu też dostałem coś podobnego. Mnie łatwo zidentyfikować bo mam PL na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ..w przyszlym roku szykuje sie nam przeprowadzka. Nawet dostalismy szeroki wybor. Kilka lokalizacji w Stanach (Texas, DC, Nowy York, Kolorado, Floryda), Kora Poludniowa, Japonia, Hawaje albo Niemcy. Poki co, ja chce Niemcy a maz Hawaje. Szykuje sie wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Japonia brzmi spoko, haha Ja gdybym dostala taki wybor to tez bym pewnie sie zastanawiala nad Niemcami. Moja mama mieszka w Niemczech to byloby super i do Polski blisko. Ale z drugiej strony jak sobie tak mysle ze na Hawajach moglabym miec tak blisko na plaze i w ogole to tez bym sie zastanowila. Ciezki wybor. Dobrze, ze mi nikt takiego nie daje, bo bym sie nie umiala zdecydowac. :-) Wezcie DC, bede miala calkiem niedaleko do Ciebie to bede przyjezdzac na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Poki co, ja chce Niemcy a maz Hawaje. Szykuje sie wojna. Niemcy! Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi