Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj i dzisiaj w ciągu dnia 80 F (27 C). Teraz (po godzinie 22) spadło do 71 F (22 C). :mellow:

Chętnie bym się poopalała, ale trochę u nas wieje.

No i są jeszcze te.... komary zikowate. <_<

Napisano

A u mnie Qrcze wciąż zimno. Deszcze o tej porze roku to normalka ale te temperatury. ... Teraz, 19.30 tylko 10C, w dzien max 14C. Tulipany zaczynają kwitnąc na moim ogródku ale zeby usiąść na backyardzie i popatrzeć nie ma mowy.

Napisano

Dostalem junk mail od Dish Network - na kopercie duzymi literami po polsku "Najwieksza oferta polskich programow" i innego tego typu bzdury. Zupelnie ni z gruszki nie z pietruszki. To tylko potwierdza moje przekonanie ze jakakolwiek ochrona danych osobowych w tym kraju kompletetnie nie istnieje :) (szczegolnie ze moje zainteresowanie polskimi programami jest zerowe albo nawet ujemne - zaplace zebym nie musial ich ogladac ;-) )

Napisano

Dostalem junk mail od Dish Network - na kopercie duzymi literami po polsku "Najwieksza oferta polskich programow" i innego tego typu bzdury. Zupelnie ni z gruszki nie z pietruszki. To tylko potwierdza moje przekonanie ze jakakolwiek ochrona danych osobowych w tym kraju kompletetnie nie istnieje :) (szczegolnie ze moje zainteresowanie polskimi programami jest zerowe albo nawet ujemne - zaplace zebym nie musial ich ogladac ;-) )

Big data pewnie. Zauwazono, ze kupujesz czesto schab, ziemniaki i kapuste kiszona. ;P

Napisano

Big data pewnie. Zauwazono, ze kupujesz czesto schab, ziemniaki i kapuste kiszona. ;P

Jakos wyczaili, ale poza paszportem to zasadniczo nigdzie nie ma mojego miejsca urodzenia. Ja to glownie meksykanska / wloska kuchnie jadam (odetchnalem po powrocie bo tydzien jedzenia w PL + samolote zarcie malo mnie nie zabilo).

W sumie to ciekawe czy rezimowe media (TVP) maja bo to mogla by byc niezla rozrywka...

Napisano

..w przyszlym roku szykuje sie nam przeprowadzka. Nawet dostalismy szeroki wybor. Kilka lokalizacji w Stanach (Texas, DC, Nowy York, Kolorado, Floryda), Kora Poludniowa, Japonia, Hawaje albo Niemcy. Poki co, ja chce Niemcy a maz Hawaje. Szykuje sie wojna. :P

Napisano

Japonia brzmi spoko, haha :D

Ja gdybym dostala taki wybor to tez bym pewnie sie zastanawiala nad Niemcami. Moja mama mieszka w Niemczech to byloby super i do Polski blisko. Ale z drugiej strony jak sobie tak mysle ze na Hawajach moglabym miec tak blisko na plaze i w ogole to tez bym sie zastanowila. Ciezki wybor. Dobrze, ze mi nikt takiego nie daje, bo bym sie nie umiala zdecydowac. :-)

Wezcie DC, bede miala calkiem niedaleko do Ciebie to bede przyjezdzac na kawke :D