Gość Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A jezeli do Niemiec to do Ramstein? No to przeciez nawet przez sama nazwe wybor jest oczywisty ;-) Baumholder, prawie przy francuskiej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dzisiejsza sobote, jak pisalem spedzilem ogladajac na zywo halowe Mistrzostwa Swiata w LA, ktore w tym roku odbywaja sie w Portland, OR. A ja taka madra siedze i mysle, to w koncu te mistrzostwa w Los Angeles czy w Portland. Dopiero potem zajarzylam, ze chodzi o lekkoatletyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrm Napisano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 No już się chyba skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 A w Chicago dzisiaj snieg, me serce sie raduje Dlugi weekend za pasem, czesci do samochodu kupione, bedzie zabawa w wymienianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_ld Napisano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 O prosze, u mnie takze na sportowo: w przyszlym tygodniu bede ogladac na zywo Mistrzostwa Swiata w lyzwiarstwie figurowym w Bostonie. Ogladalam je od zawsze w TV, wiec nie moglam nie wykorzystac okazji, by zobaczyc, jak takie zmagania wygladaja od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 A w Chicago dzisiaj snieg, me serce sie raduje Dlugi weekend za pasem, czesci do samochodu kupione, bedzie zabawa w wymienianie A jakie czesci ? Ja akurat w ten weekend też przy samochodach dłubie.... A z tym śniegiem to za przeproszeniem jakieś zboczenie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Zdrowych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim forumowiczom. Oby chociaż w ten dzień sąsiedzi wstrzymali się z używaniem wiertarek, kosiarek itp. sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 No bez jaj... Idealny dzień do tego, mam masę roboty w garażu po przeprowadzce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Samochód się zbliża do 100k mil, więc dzisiaj wymieniam: - świece - uszczelki kolektora ssącego, górne i dolną; tak jest chyba po polsku intake manifold, nie? Najbliższe weekendy to będzie: - wymiana amortyzatorów (Monroe ma obecnie niezłe rabaty, więc aż szkoda nie skorzystać) - wymiana płynu w chłodnicy - wymiana zaworu pcv A co do śniegu, to czego tu nie lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 To trochę roboty masz - po amortyzatorach to zdaje się alignment będziesz musiał zrobić ?Ja dzisiaj wymieniłem tylny sway bar na sztywniejszy (hgw jak to po polsku jest) bo sezon auto-x zaczyna się u nas w przyszla niedzielę... Tak przy okazji to mam w niedalekiej przyszlosci plan zainstalowac podnosnik w jednym z garazow (bo mam jeden bay wolny) wiec takie rzeczy jak dzisiaj beda znacznie latwiejsze niz kladzenie sie pod samochodem na jack standach i zastanawianiu sie czy nie zostane zgnieciony ;-) A co to za samochód btw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi