Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Moj byly sasiad mial podobna w pionowej konfiguracji. Bardzo sobie chwalil. Wode bral z kranu a rura przez okno. Zazdroscilem mu bo ja musialem biegac do osiedlowej pralni. Jedyny minus, ze zima musial okno otworzyc, zeby rure wystawic, ale naszym klimacie (poludnowa VA), wolalbym otworzyc okno na 45 minut niz biegac na zewnatrz kilka razy do pralni i zbierac kłotery.

Mozliwe, ze rure wylotowa suszarki mozesz dociagnac do kratki i wtedy moze byc nawet lepiej.

Mozliwe, ze rure wylotowa suszarki mozesz dociagnac do kratki i wtedy moze byc nawet lepiej.

To nie jest suszarka ino "spin dry cycle". Wyciśnie wody na tyle że suszenie trwa dużo krócej niż normalnie, ale suchego prania z tego urządzenia nie wyjmiesz. Są modele które mają prawdziwą suszarkę, ale kosztują więcej.

To nie jest suszarka ino "spin dry cycle". Wyciśnie wody na tyle że suszenie trwa dużo krócej niż normalnie, ale suchego prania z tego urządzenia nie wyjmiesz. Są modele które mają prawdziwą suszarkę, ale kosztują więcej.

To ja bym bral z suszarka. Ilon jest z MD to podejrzewam, ze zima i przy duzej wilgotnosci, to nigdy nie doschnie. A jak doschnie to bedzie mialo mily zapach scierki do podlogi. ;)

Nie wiedzialam wlasnie co to jest ten spin dry cycle szczerze mowiac. Szukam dalej, bo jestem w wielkiej potrzebie posiadania pralki i suszarki - a obawiam sie, ze normalnych rozmiarow sprzetow nie zmieszcze nigdzie. Poza tym ceny tez nie powalaja ;<

Ja bym poszukal uzywanej na craigslist np. Moj sasiad przywiozl swoja z NC.

Masz przylacza na pralke i suszarke w mieszkaniu? Ja mam pionowe combo w domu, ale jest generalnie mniejsze niz co mialem poprzednio czyli regularna pralka i suszarka. Chyba nawet dokladnie to: http://www.homedepot.com/p/GE-Spacemaker-Washer-and-Electric-Dryer-in-White-GUD24ESSJWW/205908383?cm_mmc=SEM|THD|google|D29+Appliances&mid=sEMn6jmgM|dc_mtid_8903tb925190_pcrid_47645858622_pkw__pmt__product_205908383&gclid=CjwKEAjw5vu8BRC8rIGNrqbPuSESJADG8RV0yUxlcyAz1gm_LMI0nDA7FPu2U5T8PDmXmr46CI3p0RoC_8rw_wcB

Nie wiedzialam wlasnie co to jest ten spin dry cycle szczerze mowiac. Szukam dalej, bo jestem w wielkiej potrzebie posiadania pralki i suszarki - a obawiam sie, ze normalnych rozmiarow sprzetow nie zmieszcze nigdzie. Poza tym ceny tez nie powalaja ;<

Ja właściwie to tęsknię za wspólną pralnią w piwnicy. W poniedziałki rano nikt (oprócz mnie) nie prał, ładowałam swoje ciuchy/ręczniki/pościel do czterech dużych pralek, następnie do 3 ogromniastych suszarek, i w dwie godziny miałam całe pranie na tydzień zrobione. Teraz mam własną pralkę która na okrągło coś pierze.... :(