KaeR Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Ja właściwie to tęsknię za wspólną pralnią w piwnicy. Moja byla w innym budynku, w weekendy trzeba bylo czekac, bo ludzie nie wyciagali prania godzinami po skonczeniu. Teraz spokojnie moge sie uswinic i wrzucic do pralki. Poza tym czasem trafilo sie na zepsuta pralke lub suszarke i czlowiek po fakcie sie dowiadywal. :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem czy mam takie przylacza na pralke i suszarke. Mieszkam na campie, wiec musze podjezdzac do innego budynku zeby zrobic pranie, ale kilka tygodni temu zrobilam bunt i stwierdzilam, ze musze miec i pralke i suszarke blisko mnie. Nawet juz nie chodzi o sam fakt wozenia wszystkiego wszedzie, ale od tej pory zaginelo mi tyle skarpet, bluzek i innych rzeczy, ze az szkoda gadac. Popatrze na cragsliscie, zorientuje sie czy w ogole mi cokolwiek bedzie dzialac u mnie, bo poki co to kiepsko to widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Dostałam w pracy dwie nagrody i trochę bonusowych $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Super, gratki Roelka! A tak w ogole to czym sie zajmujesz? Ja juz zaczelam aplikowac o prace, wyslalam kilka aplikacji. W srode mam pierwszy interview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Pracuje w sklepie. Za jakiś czas mam nadzieję się przebranzowic i zrobić kurs na pharmacy tech with healthcare administration. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Gratuluje, Roelka. Nie zapomnij napisac tego w resume. Az zdziwisz sie, ile cos takiego znaczy dla HR/pracodawcow. Od razu Cie odroznia od innych job seekers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Moj kochany piesio ma dzisiaj roczek! Zrobilam wczoraj mafinki i niektore udekorowalam tak, ze wygladaja jakby to byla glowa pieska. Pierwszy raz dekorowalam w ogole mafinki, ale wyszlo w miare okej. Dzieciom na campie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 A ja wlasnie zakonczylam tegoroczne wakacje taki akcentem (wygladam jak pączek ) : https://www.youtube.com/watch?v=ETki6iyGJII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 A ja wlasnie zakonczylam tegoroczne wakacje taki akcentem (wygladam jak pączek ) : https://www.youtube.com/watch?v=ETki6iyGJII Wyskakiwanie ze sprawnego samolotu ??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Zeszłabym na zawał Ale podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi