Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś pamięta czerwcowa historię moich pogubionych w Kopenhadze walizek. Otóż dziś dostałem email a Air Canada ze soon wyślą mi czek za kupiony garnitur, buty, koszule, krawaty i srodki higieny. Oddali mi wszystko na co miałem rachunki, na ich szczęście zakupy były niedrogie bo w malej, skromnej miescinie co się Choszczno zowie. Podsumowałem rachunki i przyjąłem kurs 3,74PLN = $1. Wg tego zwrócili co do grosza $371.12.

Amy - i jak te trzy lata pracy w zusie wplynely na twoja psychike? :)

andy - jedynie po dwoch miesiacach? i tak duzo? szczesciarz ;)

I tak mało kto rokowal pozytywnie. Po wymianie emaili zazyczyli sobie oryginały rachunkow, kart pokladowych, nawet wydrukowanego biletu. I dali taki termin ze wysłany zwykły list napewno nie byłby na czas. Wysłałem priority i zażądam jeszcze zwrotu tych $23.95 bo nie uwzględnili tego w rozliczeniu.

• Upvote 1

Amy ja pracowalam jakis czas w Urzedzie Skarbowym. Zawsze jak komus o tym mowilam to nikt juz nie patrzal na mnie tak samo jak wczesniej, hahah. ;D

Ja dzisiaj mialam swoj pierwszy w US interview. Bylo bardzo milo u w ogole, ale jak na dzien dzisiejszy to moj potencjalny pracodawca nie ma nic do zaproponowania na full-time. Powiedzial, ze moze bedzie cos mial za miesiac, moze dwa, sam nie wie, bo firma mu sie rozwija i nie jest w stanie okreslic. Poki co zaproponowal part-time, co w sumie niebardzo pasuje mi.. ;>