kzielu Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Po 3 latach pracy w ZUS czulabym sie tam jak ryba w wodzie hahahah A jak ZUS to przepraszam Jak potrzebujesz wyzwań to spróbuj może SSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 A jak ZUS to przepraszam Jak potrzebujesz wyzwań to spróbuj może SSA Nie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Po 3 latach pracy w ZUS czulabym sie tam jak ryba w wodzie hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ktoś pamięta czerwcowa historię moich pogubionych w Kopenhadze walizek. Otóż dziś dostałem email a Air Canada ze soon wyślą mi czek za kupiony garnitur, buty, koszule, krawaty i srodki higieny. Oddali mi wszystko na co miałem rachunki, na ich szczęście zakupy były niedrogie bo w malej, skromnej miescinie co się Choszczno zowie. Podsumowałem rachunki i przyjąłem kurs 3,74PLN = $1. Wg tego zwrócili co do grosza $371.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Amy - i jak te trzy lata pracy w zusie wplynely na twoja psychike? andy - jedynie po dwoch miesiacach? i tak duzo? szczesciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Amy - i jak te trzy lata pracy w zusie wplynely na twoja psychike? andy - jedynie po dwoch miesiacach? i tak duzo? szczesciarz Moja odpowiedz cie pewnie zdziwi, ale ja lubie rzadowe posadki, gdyby tylko wiecej placili, psychika bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Amy - i jak te trzy lata pracy w zusie wplynely na twoja psychike? andy - jedynie po dwoch miesiacach? i tak duzo? szczesciarz I tak mało kto rokowal pozytywnie. Po wymianie emaili zazyczyli sobie oryginały rachunkow, kart pokladowych, nawet wydrukowanego biletu. I dali taki termin ze wysłany zwykły list napewno nie byłby na czas. Wysłałem priority i zażądam jeszcze zwrotu tych $23.95 bo nie uwzględnili tego w rozliczeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Amy ja pracowalam jakis czas w Urzedzie Skarbowym. Zawsze jak komus o tym mowilam to nikt juz nie patrzal na mnie tak samo jak wczesniej, hahah. ;D Ja dzisiaj mialam swoj pierwszy w US interview. Bylo bardzo milo u w ogole, ale jak na dzien dzisiejszy to moj potencjalny pracodawca nie ma nic do zaproponowania na full-time. Powiedzial, ze moze bedzie cos mial za miesiac, moze dwa, sam nie wie, bo firma mu sie rozwija i nie jest w stanie okreslic. Poki co zaproponowal part-time, co w sumie niebardzo pasuje mi.. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Wlasnie zasiadłem do lunchu. Powiem Wam ze małosolne, które zrobiłem w sobotę smakują znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 przyszla zielona karta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi