pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Wlasnie zasiadłem do lunchu. Powiem Wam ze małosolne, które zrobiłem w sobotę smakują znakomicie! Byś sie podzielił a nie innym smaku robił :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Byś sie podzielił a nie innym smaku robił :/ No problem, degustacja for free, jeszcze sloiczek dam na droge. Dojazd we wlasnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No problem, degustacja for free, jeszcze sloiczek dam na droge. Dojazd we wlasnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, Pelasia, co sie stalo? Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, przykro mi to slyszec Pelasia. Zwlaszcza, ze sama mam psy i nie wyobrazam sobie, ze mialoby im sie cos stac.. Mam nadzieje, ze dowiesz sie wszystkiego i bedzie mozna cos z tym zrobic. Ucaluj pieski ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No to będzie kosztowalo. Tyle co bilet z Denver do PDX. I nazad. Czego sie nie robi dla swojego czworonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Dalej Strona 265 z 1559 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 13 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna USA - Forum ogólne Luźne rozmowy Chciałem Powiedzieć Że... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Forum Baza wiedzy Wróć Wizy do USA Programy J-1 Zwrot podatku z USA Porady z prawa imigracyjnego Work and Travel USA Galeria Kalendarz Szukaj Aktywność Wróć Cała aktywność Przeglądaj Wróć Przeglądaj Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników × Dodaj nową pozycję...
ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, Pelasia, co sie stalo? Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, przykro mi to slyszec Pelasia. Zwlaszcza, ze sama mam psy i nie wyobrazam sobie, ze mialoby im sie cos stac.. Mam nadzieje, ze dowiesz sie wszystkiego i bedzie mozna cos z tym zrobic. Ucaluj pieski ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No to będzie kosztowalo. Tyle co bilet z Denver do PDX. I nazad. Czego sie nie robi dla swojego czworonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Dalej Strona 265 z 1559 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 13 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna USA - Forum ogólne Luźne rozmowy Chciałem Powiedzieć Że...
pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, Pelasia, co sie stalo? Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, przykro mi to slyszec Pelasia. Zwlaszcza, ze sama mam psy i nie wyobrazam sobie, ze mialoby im sie cos stac.. Mam nadzieje, ze dowiesz sie wszystkiego i bedzie mozna cos z tym zrobic. Ucaluj pieski ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No to będzie kosztowalo. Tyle co bilet z Denver do PDX. I nazad. Czego sie nie robi dla swojego czworonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Dalej Strona 265 z 1559 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 13 Przejdź do listy tematów
ilon Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ojej, przykro mi to slyszec Pelasia. Zwlaszcza, ze sama mam psy i nie wyobrazam sobie, ze mialoby im sie cos stac.. Mam nadzieje, ze dowiesz sie wszystkiego i bedzie mozna cos z tym zrobic. Ucaluj pieski ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie nie wiem, biegała z moim drugim psem na zewnątrz, usłyszałam płacz, pobiegłam i sie okazało, ze sobie krzywdę zrobiła. Wizyta ER u weterynarza, wszyscy mieli nadzieje, ze to tylko naciągnięty mięsień, po zastrzyku przeciwbólowym i tabletkach nie było lepiej. Zadzwonili, ze chca zrobić prześwietlenie. Prześwietlenie ukazało " fracture hip", nazywali to " suspicious break" , poniewaz takie złamania najczesciej widza przy wypadkach samochodowych, wiec bedą robić dodatkowe badania i biopsje, bo boja sie ze to moze byc rak kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No to będzie kosztowalo. Tyle co bilet z Denver do PDX. I nazad. Czego sie nie robi dla swojego czworonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Dalej Strona 265 z 1559 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 13
pelasia Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No to będzie kosztowalo. Tyle co bilet z Denver do PDX. I nazad. Czego sie nie robi dla swojego czworonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi