lochraven Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ale mieszkam na granicy z Norfolk także jestem prawie straight outta hood! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Tak wyglada polska emigracja w usa ignorancja na najwyzszym poziomie... co z polskimi obozami zaglady ktore co jakis czas sa opisywane w prasie w usa czy polska polonia tez dzwoni do gazet i rzada sprostowan? Ochu...s!? Prawdziwy Polak czyta tylko prase polska. Jak rozmawialem z irolami i mowilem co mysle o muzlumanach to pytali mnie czy jestem rasista, wiec odp im co wg ciebie jest rasizmem straszenie ciebie ze utne ci leb, czy moze ktytyka osob ktore to robia. Irole zamykali pyski. Ale tak to jest w spoleczenstwie ktore jest nauczone ze powiedzenia na murzyna murzyn to rasizm bez innych opcjonalnych przypadkow do rozwazenia i braku mozgu... Hola! Ja na Murzyna mowie Murzyn. Rzadko sie trafia w USA Murzyn mowiacy po polsku, wiec jeszcze nie mialem problemu. Straszenie kogos ucieciem lba to nie rasizm, natomiast krytyka muzlumanow ktorzy to robia juz wg ciebie Kaer jest rasizmem. Brawo ty. Muzlumanin biegajacy z maczeta po usa zostalby zastrzelony a w europie sie go nanczy tyle ze on do usa nie ma szans sie dostac... Ja rowniez mam jednego kolege muzlumanina ktory uwaga jest czarny i jest z afryki i widze jaka mentalnosc oni reprezentuja i jacy to sa w kontakcje ze mna a co tak naprawde mysla, bo nie zawracam sobie glowy pierogami... Mam podejrzenie graniczace z pewnoscia wnoszac po Twoim tonie, ze jakbym byl w kontakcie z Toba, to tez bym sie za maczeta zaczal rozgladac. Kaer i katia zeby nie bylo ze sie was czepiam Uff, juz zaczynalismy sobie nadgarstki ciac. Dublin, wez zjedz pieroga i wyluzuj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ale mieszkam na granicy z Norfolk także jestem prawie straight outta hood! Ja teraz jestem po drugiej stronie tunelu. Ciezko powiedziec gdzie, bo jak dobrze stane to bede w trzech miastach na raz. Tak na marginesie, tu prawie wszedzie jest hood. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Jestes pewna, ze nie chcialas do The Hamptons? ;P Jestem pewna Przez Waszą okolice prowadzi nas trasa z Waszyngtonu do Outter Banks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Jestem pewna Przez Waszą okolice prowadzi nas trasa z Waszyngtonu do Outter Banks A OBX... miejsce gdzie Wirginianie jada na wakacje, jak nie maja pomyslu. Uwazajcie na rekiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Jutro ostatni dzien pracy na campie! Poszukiwania nowej pracy ida w miare ok - dzisiaj nagrywalam video interview dla jednej firmy, w piatek mam nastepna rozmowe. Dzisiaj ktos tez dzwonil zeby pogadac o moim resume, ale oddzwonie dopiero jutro. Poza tym ciesze sie, ze w koncu wroce na silownie! Mam juz rozpisana diete, trening i suplementacje, wiec mam nadzieje ze wszystko przyniesie zamierzony cel! Przed dieta zjem sobie pierogi, bo narobiliscie smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Przed dieta zjem sobie pierogi, bo narobiliscie smaka A z czym ? Kurcze Dublin, normalnie zaskoczyłeś mnie swoim postem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 haneczka019 Bo widze ignorancje na tym forum poloni w usa. Chcialem zwrocic uwage na problem wazniejszy niz pierogi ale jak widac polonia jest calkowicie oderwana od rzeczywistosci i niektorzy naprawde skupiaja sie tylko na wlasnym i wylacznie nosie, gdy pisalem posty w innym watku to to samo towarzystwo wzajemnej adoracji staralo sie mnie zakrzyczec jak ma to w powyzszym watku. Mozesz odberac moj post jako ignorancje w w/w temacie, ale tez chcialem dac pstyczka w nos i zwrocic uwage ze sa inne powiaziejsze rzeczy do sprostowania na ziemi obiecanej... Na tym forum dziala niejako psychologia tlumu czyli zbierzmy sie w kupe bo kupy nikt nie ruszy... Czasami przedstawiane sa ciekawe tematy lecz wiekszosc jest merytorycznie i nie tylko martwa. Malo tego wiele osob po zalogowaniu sprawdza watki w ktorych to moze znalezc ciekawe i interesujace go rzeczy za co rowniez cenie to forum, lecz w wielu miejscach sporkalem sie z sytuacja jak to uzytkownicy z towarzystwa jada niemilosniernie po innych osobach. Temat pierogow jest trywialny a jak dorzucasz cos od siebie i nie plyniesz z nurtem to zaraz jada i po tobie. Dlatego jak pisalem wielu odpuszcza i nie udziela sie tutaj w utopi proznosci... Sam spotkalem na emigracji podobne sytuacje z nieprawidlowa wymowa obcokrajowcow ale wazniejszym bylo dla nie prostowanie zwrotu "polski oboz smierci" nic te "prozne pierogis". Proznosc ta takze zauwazam w emigracji nie tylko w usa zeby nie bylo, poniewaz ludzie zatracaja kontakt z krajem i zyja swoim zyciem ale niektorzy potrafia odnalezc sie w sytuacji o ktorej mowie a niektorzy sa totalnymi ignorantami we wszelkiej masci sprawach ktore nie dotycza ich zycia. Wychwycic te osoby jest bardzo latwo gdyz mentalnosc ich nigdy nie zmienisz a oni nie zdaja sprawy sobie jak to klarownie widza inni...np po sposobie ich wypowiedzi czy reakcji na dana sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Co ty masz z tą ignorancją Polonii w USA, chłopie.... Wszyscy dobrze wiedza jaką jest sytuacja w Europie/na świecie ale za przeproszeniem nie każdy chce sobie tyłek zawracać. Ja mam swoje sprawy i problemy w USA a nie w Polsce. To nie znaczy ze jestem ignorantów. Szczerze to twoje posty zaczynają mnie obrażać. <.< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Roelka czy poprawialas prezydenta usa Baraka Obame jak uzyl okreslenia polskie obozy smierci podczas wizytu w Polsce? Pozatym watek jest zatytulowany: CHCIALEM POWIEDZIEC ZE: rozumiem ze wszystkim wolno pisac co chca a mnie juz nie wolno. Napisalem co sadze i jak wyglada odzew na forum, czy prawda w oczy kole? To czy czujesz sie obrazona to twoja i wylacznie twoja sprawa, obrazac moga sie co najwyzej ignorancji, wiec sama zdecyduj czy sie do tego grupy chcesz zaliczac... bo ja ignorantem nie jestem i nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi