ilon Napisano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Roelka - musimy chyba zalozyc osobny watek w ktorym bedziemy sie chwalic zdjeciami pupili. Jak ja wrzucam na fejsa zdjecia moich psow to zbieraja wiecej lajkow niz ja XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Zdalam dzisiaj prawko! Jestem teraz legalnym kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 no to graty i szerokiej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Zdalam dzisiaj prawko! Jestem teraz legalnym kierowca Podaj rozkład jazdy do publicznej wiadomości, dla asekuracji najbliżej mieszkających. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Andy do Ciebie raczej nie dojade, no chyba ze moj gps zabladzi jakos ekstremalnie Jak dostane robote to napisze kiedy i o ktorej bede jezdzic. Narazie czekam na odpowiedzi z 2 firm. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Gratuluję Ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dzieki! Dostalam tez dzis telefon, ze jedna z firm chce mnie zatrudnic! Maja dzwonic pod koniec tygodnia z dokladnymi szczegolami i w ogole. W tym czasie bede tez czekac na info z drugiego miejsca. Jak tez mnie beda chcieli to bede miala problem, bo oby dwa miejsca mi sie spodobaly. ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 No popatrzcie ludziska, same dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Takie to jest zycie.. W sobote mialam straszny dzien, bo dostalam zla wiadomosc z Polski. Ale jak to mowia, po burzy zawsze wychodzi slonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój. ... la la la.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi