andyopole Napisano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ze... po pierwsze Malezyjskie linie maja wyjatkowego pecha bo w krotkim czasie traca drugi samolot z kompletem pasazerow a po drugie... zle sie dzieje, kacap przesadzil I trudno przewidziec jak to sie skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ze... po pierwsze Malezyjskie linie maja wyjatkowego pecha bo w krotkim czasie traca drugi samolot z kompletem pasazerow a po drugie... zle sie dzieje, kacap przesadzil I trudno przewidziec jak to sie skonczy... Dokładnie, słucham wiadomości i wierzyć mi się nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ze... po pierwsze Malezyjskie linie maja wyjatkowego pecha bo w krotkim czasie traca drugi samolot z kompletem pasazerow a po drugie... zle sie dzieje, kacap przesadzil I trudno przewidziec jak to sie skonczy... przeczytalam przeerzucajac oceany internetu na plazy --- strasza tragedia, szczegolnie jesli potwierdzi sie hipoteza o uderzeniu rakietowym jawna wojna w europie, to samo palestyna. jakies kolejne podle czasy nadchodza, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 E tam, dopoki Putin ma gaz i rope naftowa ktora Europa potrzebuje, wojny nie bedzie... Kto ja wywola? Malejzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 a mój syn w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 a mój syn w Polsce rybka nie martw się, nic mu nie będzie, tutaj nic się nie dzieje . No chyba, że to tęsknota, to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hmm... jeden z powodow dla ktorych ja niebardzo chce miec dzieci. Nie chce zeby istoty, ktore bede kochac bardziej niz kogokolwiek innego na ziemi żyły na takim po.ier.olonym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 tęsknota też ale martwię się czy coś z tej sytuacji nie rozwine się groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hmm... jeden z powodow dla ktorych ja niebardzo chce miec dzieci. Nie chce zeby istoty, ktore bede kochac bardziej niz kogokolwiek innego na ziemi żyły na takim po.ier.olonym świecie. Świat zawsze był popierdolony na swój sposób. Klucz do sensu posiadania dzieci jest w Twojej wypowiedzi - "..istoty ktore będe kochać bardziej niż kogokolwiek innego na ziemi..." - one Ciebie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ... po pracowitym tygodniu nareszcie weekend a przyszly tydzień krótszy bo w piątek rano na wesele wybywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi