pelasia Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Polskie wesele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael1986 Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jeszcze się nie ma czego bać bo nawet nasi politycy wykluczają interwencję NATO. No ale po tych jazdach i dzisiejszych fochach separatystów przy oględzinach (zaprosili komisję, przerwali bo chcieli pokazać, że tu rządzą) to Ludowa Republika Doniecka nie długo pociągnie. Można się też przypatrzeć ruskiej kombinatoryce z bliska - tyle historyjek, że każdy spiskowiec znajdzie coś dla siebie - z RT kolejna reporterka odeszła. Coś tam ta propaganda widać coraz bardziej denna, bo nie widzi jakie już głupoty gadają. Druga strona medalu jest też taka, ze wiele linii lotniczych (nasz LOT, ale i z Zachodu i Wschodu) odpuściło sobie latanie tamtędy i wolą nadkładać drogi niż się narażać na "wojenne odloty" rezunów rosyjskich. Szkoda tylko tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Polskie wesele? Polsko-amerykańskie ale panna mloda chociaż moja kuzynka to po polsku już nie potrafi a i rodzice, urodzeni w Polsce ale przyjechali jako male szkraby, tez po polsku slabowato. W każdym razie, bigosu, swojskiej kiełbasy, szynek wedzonych, bimbrozji, barszczu, krokietow i innych tego rodzaju smakolykow niestety, nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jedzenie da sie przeboleć, wazne zeby była potancowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Oh te wesela, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac, na moim ostatnim (jakim bylam) nawet potancowki nie bylo zjesc, pokroic tort i sio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jedzenie da sie przeboleć, wazne zeby była potancowka Jestem w tym wieku ze ponad te śmieszne ruchy przedkładam smaczne jadło i zacne napitki. Ale oczywiście w pląsy też się puszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 najlepszego dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wszystkiego najlepszego kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A ja miałam okrągłe urodziny 5 dni temu Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Dziękuje To ja w takim razie robię plan życia na kolejne 20 lat I biegam za praca. I zamiast dostrzec moj wielki ukryty potencjał to mi mówią, ze ładna jestem. I mnie zatrudnia. Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi