jkb Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 20 stopni obecnie, tak z 10 za wysoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Fajnie. Lubię ciepelko. Z lotniska do hotelu przywiozła nas moja koleżanka z podstawowki. Spotkanie po..... 43 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 A ja zapomnialam wam sie pochwalic, ze lece do Polski na swieta! Po ponad roku nieobecnosci w koncu postawie noge na polskiej ziemi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Uuu, zazdroszcze... Ja siedze tutaj juz 2,5 roku i jeszcze nie bylam w domu. Dopiero w przyszle wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ja bym nie wytrzymala tyle czasu. Conajmniej raz w roku chcialabym jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ja chcialam jechac tak po roku od przylotu do Stanow. Ale bardzo dlugo czekalismy z AOS (ah, ta kasa :P). Teraz znowu mialam leciec w te wakacje, ale dowiedzielismy, ze meza wysylaja na sluzbe do Niemiec... wiec jeszcze te kilka miesiecy poczekam. A tesknie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ja teraz lece na ponad tydzien, wiec w sumie dosc krotko, ale lepiej niz wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 We wrzesniu bylem w Polsce pierwszy raz od przylotu w 2012 i mi starczy na jakis czas ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Dnia 30.10.2016 o 03:38, jkb napisał: Nadal w Delcie? Juz dawno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 32 minuty temu, Dragony napisał: Juz dawno nie To gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi