pelasia Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 1 godzinę temu, kzielu napisał: A ja staram sie jak moge zeby na to nie patrzec, ale nie da... W biurze jakis kretyn wlaczyl telewizor w kuchni.... Ja tez sie starałam, ale akurat tak sie zdarzyło, ze miałam wizytę u lekarza i w poczekalni relacja na żywo . Po wizycie, siup do samochodu, a tam w radiu relacja na żywo Nie dało sie uciec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Roelka - strasznie mi przykro! Wiem jak sie cieszylas na tej wyjazd, szkoda ze tak wyszlo. No ale coz.. moze jeszcze jednak sie cos zmieni. Takie to zycie bezsensu, Ty z Polski tutaj przyjechalas zeby byc razem, a on teraz ucieka do Kataru Moj maz leci w poniedzialek na Floryde na 3 (TRZY!!) dni i juz jest jakis podejrzliwy co ja bede robic sama. Co dopiero jakby na rok jechal, hahaha, chyba by mi jakiego bodyguarda wynajal U mnie w robocie byl slow week, bo chyba z polowa osob w Las Vegas na SHOT Show pojechala. Ale za to codziennie mielismy jakies smakolyki, zeby nie bylo nam smutno, ze my nie jestesmy w Vegas Edytowane 20 Stycznia 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 3 minuty temu, ilon napisał: .... Moj maz leci w poniedzialek na Floryde na 3 (TRZY!!) dni i juz jest jakis podejrzliwy co ja bede robic sama. Co dopiero jakby na rok jechal, hahaha, chyba by mi jakiego bodyguarda wynajal ... Powiedz mu ze masz teraz rower wiec wiele przy takiej pogodzie nie narozrabiasz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Andy, bez auta bylam kilka dni bardzo romantyczna, chodzilam na romantyczne spacery Mam auto juz, dostalam w 'spadku' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 11 minut temu, ilon napisał: Andy, bez auta bylam kilka dni bardzo romantyczna, chodzilam na romantyczne spacery Mam auto juz, dostalam w 'spadku' Czy spadkodawca byl uprzejmy umrzec wystarczajaco bogato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 W spadku w cudzyslowniu, bo babcia stwierdzila, ze ona auta juz nie potrzebuje i moge sobie go pozyczyc na ile mi sie podoba. Widzialam calkiem fajne auta, w ktorych ladnie bym sie prezentowala, lecz.. nie mam jeszcze creditscore w tym pieknym kraju, wiec watpie ze dostane payment plan na w miare rozsadnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 17 minut temu, ilon napisał: Andy, bez auta bylam kilka dni bardzo romantyczna, chodzilam na romantyczne spacery Mam auto juz, dostalam w 'spadku' Pochwal sie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Poki co Honda Accord ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 2 minuty temu, ilon napisał: Poki co Honda Accord ;> Jesli nie jest tak wiekowa jak Szanowna Babcia to jeszcze posluzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Sprawuje sie calkiem ok, nie pamietam jaki to rocznik, ale babcia to pierwszy wlasciciel, wiec az tak bardzo duzo mil nie natrzaskala przez te kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi