andyopole Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 28 minut temu, ilon napisał: Aaa raz na jakis czas mam wysyp pryszczy i nie mam juz pojecia z czego. Wiec bede po kolei testowac jedzenia i obserwowac co sie dzieje. jak sie kogos obgaduje to sie pypcia dostaje... Przestan jesc wcale, dolegliwosci ustapia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ej, jak masz takie wysypy co miesiac mniej wiecej, to moze byc wina miesiączkowania. Przynajmniej u mnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 9 minut temu, Roelka napisał: Ej, jak masz takie wysypy co miesiac mniej wiecej, to moze byc wina miesiączkowania. Przynajmniej u mnie tak jest. Oooo, a gdy wysypka ustąpi, znaczy, będą młode Ilonki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 13 minut temu, Roelka napisał: Ej, jak masz takie wysypy co miesiac mniej wiecej, to moze byc wina miesiączkowania. Przynajmniej u mnie tak jest. Najprawdopodobniej z hormonami jest cos nie tak, dzisiaj bylam oddac krew do badan wiec moze sie czegos dowiem na dniach. Ale juz jestem bezradna. Od wczoraj mam depresje, a dzisiaj chcialam brac wolne. Andy, przestac jesc? Co to to nie. Mlode Ilonki jeszcze bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 21 minut temu, ilon napisał: Najprawdopodobniej z hormonami jest cos nie tak, dzisiaj bylam oddac krew do badan wiec moze sie czegos dowiem na dniach. Ale juz jestem bezradna. Od wczoraj mam depresje, a dzisiaj chcialam brac wolne. Badania krwi wykaza tez ewentualne problemy z tarczyca co moze tez tlumaczyc Twoje objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Moj endokrynolog stwierdzil, ze ja wcale nie wygladam na osobe ktora ma jakikolwiek problem z hormonami, bo mieszcze sie na jednym krzesle, w przeciwienstwie do jego innych pacjentow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 3 minuty temu, ilon napisał: Moj endokrynolog stwierdzil, ze ja wcale nie wygladam na osobe ktora ma jakikolwiek problem z hormonami, bo mieszcze sie na jednym krzesle, w przeciwienstwie do jego innych pacjentow... Powiem tak: szukaj innego endokrynologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Tez o tym myslalam, ale ten mial calkiem dobre opinie i czekalam na wizyte chyba z 3 miesiace.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Chyba jednak lepiej poszukac takiego, ktory posilkuje sie wynikami badan przy stawianiu diagnozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Tez tak mysle, bo troche ten lekarz byl dziwny. Mialam troche wrazenie, ze.. chyba mu wpadlam w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi