cee Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) 28 minut temu, KaeR napisał: No czuje sie jak gwiazda. Widzisz jaki zaszczyt cię kopnął A tak na poważnie to chciałem sprawdzić pewną zależność Edytowane 3 Maja 2017 przez cee Cytuj
KaeR Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) 10 minut temu, cee napisał: Widzisz jaki zaszczyt cię kopnął A tak na poważnie to chciałem sprawdzić pewną zależność No domyslam sie, ze nie z milosci pytasz. Dalej uważam, że należy zlikwidować. :-P Edytowane 3 Maja 2017 przez KaeR Cytuj
cee Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Bądź co bądź jesteś dość barwną osoba na forum A za jej likwidacją też bym zaglosował Cytuj
KaeR Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 4 minuty temu, cee napisał: Bądź co bądź jesteś dość barwną osoba na forum A dziękuję. Może to nie jest do końca komplement, ale o szóstej rano biorę co dają. :-D Cytuj
cee Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) 28 minut temu, KaeR napisał: A dziękuję. Może to nie jest do końca komplement, ale o szóstej rano biorę co dają. :-D W mojej wypowiedzi nie było żadnych podtekstow, a wszystkim i tak się nigdy nie dogodzi ;p Edytowane 3 Maja 2017 przez cee Cytuj
ilon Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 4 godziny temu, Roelka napisał: Zycze wytrwalosci! Ja próbuje zrzucić nadprogramowe kg które zawdzięczam amerykańskie diecie. póki co kiepsko idzie. U mnie stresująco dziś. Rano przychodzą nam pakować dobytek. Dobrze chociaż ze sami się nie musimy tym zajmować. Roelka, bedzie dobrze! Nic sie nie stresuj 4 godziny temu, KaeR napisał: No czuje sie jak gwiazda. Kaer, moze jakis autograf mi dasz tak wiesz w razie czego? Cytuj
KaeR Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Ladies and Gentlemen: On May 3, 2017, we approved your Form I-140, Immigrant Petition for Alien Worker , Receipt Number XXXXXXXXX. We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the notice. Dziekuje za trzymanie kciukow... i @vlade , ktory mi powiedzial, ze moge sprawdzac sobie sam status aplikacji. Prawnik wlasnie potwierdzil. Ide pic. 3 Cytuj
motorolnik Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 7 minut temu, KaeR napisał: Ladies and Gentlemen: On May 3, 2017, we approved your Form I-140, Immigrant Petition for Alien Worker , Receipt Number XXXXXXXXX. We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the notice. Dziekuje za trzymanie kciukow... i @vlade , ktory mi powiedzial, ze moge sprawdzac sobie sam status aplikacji. Prawnik wlasnie potwierdzil. Ide pic. Gratulacje, to było to EB-1 czy jednak EB-2? Cytuj
cee Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Gratulacje, czyli jednak tak jakby po trochu cię wylosowali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi