Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratuluje! Az zdziwilam sie ze masz inna date na drive test i inna na teoretyka, bo ja mialam wszystko w tym samym dniu :D

W Oregonie nie można zdawać tych dwóch egzaminów w jednym dniu. ..

Napisano

Gratuluje! Az zdziwilam sie ze masz inna date na drive test i inna na teoretyka, bo ja mialam wszystko w tym samym dniu :D

U nas mozna zdawac road test kiedy komu odpowiada.Permit jest wazny 2 lata.

Ja czekalam na swoj egzamin 2 miesiace,poniewaz kolejki duze sa,niestety mialam okropnego pecha,gdyz minute przed egzaminem moj samochod postanowil sie zemscic na mnie.Pozapalaly sie lampki ABS i zaczelo kolo skrzypiec,wiec nie dopuscili mnie do egzaminu :( musze znow czekac dwa miesiace i tym razem wynajme samochod ze szkoly nauki jazdy,zeby znow niespodzianek nie bylo.

Napisano

U nas mozna zdawac road test kiedy komu odpowiada.Permit jest wazny 2 lata.

Ja czekalam na swoj egzamin 2 miesiace,poniewaz kolejki duze sa,niestety mialam okropnego pecha,gdyz minute przed egzaminem moj samochod postanowil sie zemscic na mnie.Pozapalaly sie lampki ABS i zaczelo kolo skrzypiec,wiec nie dopuscili mnie do egzaminu :( musze znow czekac dwa miesiace i tym razem wynajme samochod ze szkoly nauki jazdy,zeby znow niespodzianek nie bylo.

Co mu zrobiłaś, że się zemścił?

Napisano

Co mu zrobiłaś, że się zemścił?

Dalam mu w ciery jak sie uczylam jezdzic :unsure::unsure: a on sie odegral.

pechowy ten moj sierpien jakis byl.

Mo,ale nic mamy wrzesien,idzie jesien,ochlodzilo sie i w powietrzu czuc zmiany.Szkola sie rozpoczela,dziecie moje zadowolone,tylko co miauczy jak wspominam,ze na religie ja zapisze :blink::blink: