andyopole Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Gratuluje! Az zdziwilam sie ze masz inna date na drive test i inna na teoretyka, bo ja mialam wszystko w tym samym dniu W Oregonie nie można zdawać tych dwóch egzaminów w jednym dniu. .. Cytuj
Joyanna Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Gratuluje! Az zdziwilam sie ze masz inna date na drive test i inna na teoretyka, bo ja mialam wszystko w tym samym dniu U nas mozna zdawac road test kiedy komu odpowiada.Permit jest wazny 2 lata. Ja czekalam na swoj egzamin 2 miesiace,poniewaz kolejki duze sa,niestety mialam okropnego pecha,gdyz minute przed egzaminem moj samochod postanowil sie zemscic na mnie.Pozapalaly sie lampki ABS i zaczelo kolo skrzypiec,wiec nie dopuscili mnie do egzaminu musze znow czekac dwa miesiace i tym razem wynajme samochod ze szkoly nauki jazdy,zeby znow niespodzianek nie bylo. Cytuj
haneczka019 Napisano 8 Września 2014 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 U nas mozna zdawac road test kiedy komu odpowiada.Permit jest wazny 2 lata. Ja czekalam na swoj egzamin 2 miesiace,poniewaz kolejki duze sa,niestety mialam okropnego pecha,gdyz minute przed egzaminem moj samochod postanowil sie zemscic na mnie.Pozapalaly sie lampki ABS i zaczelo kolo skrzypiec,wiec nie dopuscili mnie do egzaminu musze znow czekac dwa miesiace i tym razem wynajme samochod ze szkoly nauki jazdy,zeby znow niespodzianek nie bylo. Co mu zrobiłaś, że się zemścił? Cytuj
jkb Napisano 9 Września 2014 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 No i juz po powrocie z urlopu. Ponad 3 tysiace mil przejechanych, wschodnie wybrzeze zwiedzone, pora wracac do pracy Cytuj
andyopole Napisano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2014 No i juz po powrocie z urlopu. Ponad 3 tysiace mil przejechanych, wschodnie wybrzeze zwiedzone, pora wracac do pracy Oraz na forum...;-) Cytuj
Joyanna Napisano 9 Września 2014 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Co mu zrobiłaś, że się zemścił? Dalam mu w ciery jak sie uczylam jezdzic a on sie odegral. pechowy ten moj sierpien jakis byl. Mo,ale nic mamy wrzesien,idzie jesien,ochlodzilo sie i w powietrzu czuc zmiany.Szkola sie rozpoczela,dziecie moje zadowolone,tylko co miauczy jak wspominam,ze na religie ja zapisze Cytuj
rybka Napisano 9 Września 2014 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 gratulacje!! u nas też sie zdaje oddzielnie test i jazdy Cytuj
haneczka019 Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Mo,ale nic mamy wrzesien,idzie jesien,ochlodzilo sie i w powietrzu czuc zmiany.Szkola sie rozpoczela,dziecie moje zadowolone,tylko co miauczy jak wspominam,ze na religie ja zapisze Czuje pismo nosem . Cytuj
jkb Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 tylko co miauczy jak wspominam,ze na religie ja zapisze Ja bym zwiewal, gdzie pieprz rosnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi